+36 1 58 58 555

Ügyfélkapcsolati munkatársunk a feliratkozást követő egy munkanapon belül hívni fog:

  • felméri, elégedett voltál-e a kapott eredménnyel,
  • és válaszol a felmerült kérdéseidre.

Tudd meg, kik voltak

az elmúlt 5 év legjobbjai!

  • 150+ eszközalap
  • 10+ biztosító
  • 60 hónap átlaga
  • akár 20% feletti hozamok

Az adatvédelmi szabályzat elfogadása kötelező.

A személyes adatok megadására minőségbiztosítási

okokból van szükség.

Az RTL Klubon Baló György beszélgetett 

cégünk igazgatójával a nyugdíjról

Mi a különbség a nyugdíjbiztosítások között?

A nyugdíjbiztosításoknál eltérő, hogy ugyanannyi befizetés után mennyi lesz a lejárati összeg. Más-más költségük és hozampotenciáljuk van biztosítótól és ajánlattól (terméktől) függően.

Mennyi állami támogatás jár hozzá?

Az állam adójóváírás révén támogatja a nyugdíjbiztosításokat. Az éves befizetések 20%-át vissza lehet igényelni a személyi jövedelemadóból. Ez a támogatás évente akár 130 000 forint is lehet.

A leggyakoribb kérdések

Mi az a hozam?

A hozam olyasmi, mint a kamat. A befizetett pénzed befektetésként működik, ami évente valahány százaléknyi hozamot termel neked. Érdeked, hogy ez minél magasabb legyen, de nem bármi áron.

Mi az a költség?

A biztosító felszámol valamennyi költséget, amiért befekteti a pénzed (a pénzügyi szolgáltatások többsége nincs ingyen). A teljes futamidőre vetített költséget a Teljes Költségmutató (TKM) mutatja meg.

Kálmán András

"Legfontosabb tapasztalatom a teljes körű termék palettára való törekvés volt. A függetlenséget azzal biztosították, hogy egyik termék sem volt preferált, ami kizárólagos és mindenható. A negatívumokra, pozitívumokra felhívta a tanácsadó a figyelmet. Érdeklődött az én igényeim iránt. Értelmezte és megmagyarázta, vagy éppen elfogadta az én felvetéseimet is. Elvégezte a kalkulációkat. A külsős alternatív termékeket nem becsmérelte, tehát tiszta verseny helyzetet betartotta. Időkorlát nélkül rendelkezésre állt, nem akart döntést kicsikarni minden áron."

Kész László

"Én a pénzügyi dolgokban, lehetőségekben nem igazán vagyok otthon, így minden ilyen témához félve közelítek, nem e leszel átverve. Munkatársuk az első pillanattól nagyon pozitív benyomást keltett, kedves, segítőkész, bizalmat sugárzó. Sokkal jobb így, hogy Önök több bankkal, biztosítóval vannak kapcsolatban, így tényleg a nekem legmegfelelőbb megoldást lehet megtalálni a lehetőségek közül, amiben Önök sok segítséget nyújtanak, azzal, hogy megismerik a lehetőségeimet. Elősegítve ezzel a legjobb megoldás keresést. Továbbá bizalmat sugárzó, hogy üzletkötés után is érdeklődőek és segítőkészek!"

Akik már elégedett ügyfeleinkké váltak

Copyright © 2017 GRANTIS Hungary Zrt.

1061 Budapest, Paulay Ede utca 65.

GRANTIS Hungary Zrt.

Információ

Szakmai háttér: GRANTIS Hungary Zrt.

E-mail: office@grantis.hu

Telefon: +36 1 58 58 555

Felügyeleti szerv: Magyar Nemzeti Bank

MNB regisztrációs szám: 217020798185

A szolgáltatást a GRANTIS Hungary Zrt. végzi.

Adatvédelmi szabályzat - Általános felhasználási feltételek

Egyéb elérhetőségeink