Krisztina Szabó
Krisztina Szabó
2020-11-30

Nyugdíjbiztosítás ügyben kerültem kapcsolatba a Grantis Zr-vel a nyugdijbiztositas.com oldalon keresztül. Ekkor már rendelkezte egy másik biztosító saját képviselője közreműködésével elkészített véglegesített ajánlattal, amit TV-reklám alapján sikerült kiválasztanom ... de utólag elfogott a kétség, hogy valóban jól körülnéztem-e egy ilyen hosszútávú döntés meghozatala előtt. Trefán Attila segített ezt a kérdéskört személyes megbeszélések során körbejárni, s az igényeim és lehetőségeim megismerése után 3 cég ajánlata közül választhattam. A végleges döntést most ugyan még nem hoztam meg, de már sokkal nyugodtabb vagyok, hogy alaposabban körülnéztem!

Tímea Hadobás-Sándor
Tímea Hadobás-Sándor
2020-11-30

Életbiztosítással kapcsolatban kerestem fel Gantis céget. Néhány napon belül Ferenczi Roland Grantis tanácsadója keresett fel telefonon, hogy a biztosítási igényeimet felmérje. Az általam megadott adatok alapján, rövid időn belül személyes találkozón, Rolandtól átfogó mégis személyre szabott biztosítási ajánlatokat kaptam. Szakmai felkészültsége, kommunikációs készsége, türelme, nyiltsága további bizalomra adott okot. Ezért a tanácsát megfogadva kötöttem biztosítást. Külön kiemelném, hogy valóban semmire nem akart rábeszélni, hanem minden általam keresett biztosításokhoz kapcsolódó információval ellátott, tanácsolt. Az ügyfélközpontúság, gyors reagálás, szakmai profi felkészülés, empatikus hozzáállás, személyre szabott tanácsadás és nem utolsó sorban az őszinteség és kedvesség miatt ajánlanám a Grantis Hungary Zrt.-t bárkinek, aki nem akar elveszni a biztosítások, pénzügyi megtakarítások útvesztőjében és gyors, megbízható megoldásra van szüksége.

Katalin Windisch
Katalin Windisch
2020-11-30

Gyorsan és hatékonyan találtunk megoldást a felmerült biztosítási igényre.

Ildikó Felicides
Ildikó Felicides
2020-11-26

Megrendült bizalmamat úgy érzem sikerült visszaépíteni. A folyamatos kapcsolattartás, és szerződéseim gondozása megnyugtató. Olyan tanácsadót ismertem meg, aki hosszútávra tervez ügyfeleivel. Ajánlom mindenkinek Balogh Zoltánt.

Dorottya Szatmári
Dorottya Szatmári
2020-11-25

Munkahelyi szervezett workshop keretein belül kerültem kapcsolatba a Grantis csapattal, majd Horga Bíborka ügyfele lettem. Nyugdíj előtakarékossággal kapcsolatban leginkább a hosszú időtáv miatt éreztem bizonytalanságot, és a lehetőségek sokszínűségében is hamar elvesztem, amikor magam próbáltam irányt találni. Bíborka nagyon felkészült, minden kérdésemre szakszerű, komplett választ adott, feloldva a kétségeket, és megerősítve egy jó döntésben. Leginkább a közös gondolkodás tetszett, és hogy meghagyta a teret számomra. Úgy érzem, hogy minden szempontból elégedett vagyok a megbeszélés eredményével. A fentiek miatt ajánlom őt és a Grantist, illetve szimpatikus, hogy az ügyfél kapcsolattartás is biztosított. Legközelebb is hozzájuk fordulok!

Andrea Niedetzky
Andrea Niedetzky
2020-11-25

Jablonszky Lászlóval vettem fel a kapcsolatot nyugdíjmegtakarítás témakörében és nagyon pozitív volt a tapasztalatom. Szakmailag felkészült, segítőkész, kedves, közvetlen. Minden részletet végigbeszéltünk, választ kaptam a kérdéseimre, hogy a számomra legmegfelelőbb konstrukciót tudjuk kiválasztani. László abszolút ügyfélcentrikus, remek vele az együttműködés. Köszönöm a lehetőséget!

Gergely Varga
Gergely Varga
2020-11-25

Sipos Csabát, a Grantis munkatársát kedves, szakmailag felkészült embernek ismertem meg, aki bármikor rendelkezésemre állt, és kérésemre részletes többletinformációkat is nyújtott az egyes szolgáltatásokról.

Ákos Bárány
Ákos Bárány
2020-11-24

Kosjár Kata segített eligazodni nyugdíjbiztosítás kapcsán. Rugalmas és segítőkész!

István Gödri
István Gödri
2020-11-23

Nyugdíj előtakarékosság ügyében keresett meg egy ismerősöm, ami felkeltette az érdeklődésemet. Azonban szerettem volna körülnézni a piacon, hogy milyen lehetőségek közül lehetne választani, ekkor került a képbe a Grantis, ahonnan nem haboztam ajánlatot kérni. Kifejezetten jó döntésnek tűnt a választás! Murai Péter személyében egy kedves, segítőkész, naprakész, széles látókőrű pénzügyi tanácsadót ismerhettem meg. Személyre szabott, igényeimre alakított a termék. amit kiválasztott a részemre, minőségi szolgáltatást kaptam tőle. Rendkívül tapasztalt, ügyfél centrikus tanácsadó. Kedves Péter, köszönöm az eddigi segítséget, a későbbiekben is igényt tartok az iránymutatásaidra!

Szonja Oláh
Szonja Oláh
2020-11-19

Közel egy éve kerültem kapcsolatba a céggel Annus István tanácsadón keresztül. Maximálisan jók a tapasztalataim. Nyugdíj biztosítással kapcsolatban kértem a tanácsát és már közel egy éve megbízható tanácsadóm pénzügyi téren. Azóta több megtakarítással is kerestük, és mindig körültekintő személyre szabott ajánlatot kaptunk. Megkereséskor szinte azonnal reagál. Nagyon elégedett vagyok a személyével és rajta keresztül a céggel is.