Viktória Szőlősi
Viktória Szőlősi
2021-04-09

Pálmai Viktor valóban az én igényeimnek megfelelően adott tanácsot.

Mónika Vámos
Mónika Vámos
2021-04-09

Annus Csaba felkészült, tapasztalt, munkájára, feladatára igényes, szakmailag és emberileg is kiváló tanácsadó. Sokat segített a megfelelő pénzügyi döntés meghozatalában, a számomra ideális megtakarítás kiválasztásában. Egyéb pénzügyekkel kapcsolatos ügyintézésben is számíthattam a segítségére, melyet ezúton is köszönök. Jó szívvel ajánlom.

Péter Dobos
Péter Dobos
2021-04-09

Nyári Szidónia volt a tanácsadóm a biztosítási ügyintézésemnél, és bátran mondhatom, hogy gyors, precíz, pontos és segítőkész szakembert ismertem meg a személyében. Bátran ajánlom mindenkinek!

Milan Fehér
Milan Fehér
2021-04-09

Gergely Benő
Gergely Benő
2021-04-08

Mizsei Zoltán igen magas színvonalon, professzionálisan végzi a munkáját. Több éves üzleti kapcsolatban vagyunk, szívesen fordulok hozzá tanácsért, vagy kötök üzletet rajta keresztül pl. biztosítóval. Más tanácsadó munkáját a cégtől nem ismerem.

Aniko Gede
Aniko Gede
2021-04-01

Dániel Szebényi
Dániel Szebényi
2021-03-31

Egy barátom ajánlása révén jutottam el Jablonszky Lászlóhoz. Nagyon elégedett vagyok. Gyakorlatilag egy óra alatt rendet tett a fejemben, és nagyon sokrétű megoldásokat kínált fel mind nyugdíj, mind egyéb megtakarítási formákra számomra is érthető módon. A környezet/iroda nyugodt és jól berendezett, a légkör abszolút baráti, Laci részéről a 100%os figyelem garantált. A kávé nagyon finom :) Csak ajánlani tudom.

Nikoletta Sándor
Nikoletta Sándor
2021-03-31

Tanácsadómat, Vincze Ramónát lakásbiztosítás céljából kerestem meg. Ramóna naprakész információkkal látott el, és a lehető legjobb/legoptimálisabb csomagokat ajánlotta. Nagyon segítőkész, türelmes. Bármilyen kérdéssel, problémával fordultam hozzá, mindig tudott válaszolni és segíteni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tamas Szekely
Tamas Szekely
2021-03-31

Balogh Zoltán Gyors és szekszerű tanácsadás, ügyintézés! Könnyű kommunikáció, Készséges hozzáállás Minimális mellébeszélés (főleg a lényegre koncentrál), nem tolakodó.

Robert Koteles
Robert Koteles
2021-03-30

Bátran mondhatom ,hogy a Grantis kiemelt tanácsadója Mizsei-Horga Bíborka készen áll bármikor bármiféle szakmai kérdésre,pozitívan tárgyal igazi profi a szakmájában.Rövid idő alatt készítette el a nyugdíjbiztosítási csomagom.Köszönöm ezúton is,bátran ajánlom bárkinek!