Gábor Kepec
Gábor Kepec
2021-10-19

Ilona Jakab (Akira001)
Ilona Jakab (Akira001)
2021-10-19

Egy éves kislányunknak kerestünk hosszú távú megtakarítást, amikor rátaláltam a GRANTIS-ra. Jablonszky László segített végül eligazodni a lehetőségek útvesztőjében és az igényeinkre szabva megtalálni a legjobb befektetést. A beszélgetéseink során mindig nagyon felkészült volt, minden felmerülő kérdésükre tudott válaszolni. Nyugodt szívvel ajánlom őt és a céget is mindenkinek!

István Szabolcsi
István Szabolcsi
2021-10-17

Alexandra Balázs
Alexandra Balázs
2021-10-17

Szalai Szabolcs segített nekem az önkéntes nyugdíjpénztár, és a nyugdíjbiztosítás útvesztőjében. Felkészült volt, segítőkész, valamint türelmes, ami nekem nagyon fontos. Nem könnyű egy ilyen döntést meghozni, hiszen nagyon sok lehet a buktató. De minden kérdésemre (pedig akadt bőven) választ kaptam. Szóval bízom benne, hogy 26 év múlva is ilyen elégedett leszek.

László Lázár
László Lázár
2021-10-17

Pogány Éva
Pogány Éva
2021-10-16

Nyugdíj biztosítás ügyben kerestem meg a Grantist..Szalai Szabolcs foglalkozott ügyemmel és nagy türelemmel segített döntésemben.Köszönöm! Remélem jo döntést hoztam! Szádovszki Istvánné sz Pogány Éva

Klára Németh
Klára Németh
2021-10-15

Nyári Szidóniával konzultáltam önkéntes magánnyugdíjpénztár ügyben. Kedves, szakszerű ,széles látókörű , felkészült! Profin tájékoztatott minden fajta eshetőségről, lehetőségről és buktatókról. Nagyon elégedett vagyok a pontos és gyors ügyintézéssel és a szakmai hozzáállásával is.

Gabriella Juhász
Gabriella Juhász
2021-10-11

Kapitány Andrással konzultáltam. Szakszerű ,széles látókörű , felkészült! Profin tájékoztatott minden fajta eshetőségről,lehetősègről ès buktatókról. Igy sikeresen kötöttem meg a bíztosításomat.😊🙃😇 Csak ajánlani tudom Andràst!😇🙃😃

Ildikó Makranczi
Ildikó Makranczi
2021-10-10

Nyugdíj előtakarékosság miatt kerestem fel a Grantist. Mizsei-Horga Bíborka tanácsadóval beszélgettem. Szakértelme, precizitása, kedvessége révén sikerült kiválasztanunk a számomra legjobb ajánlatot. Csak ajánlani tudom másoknak is, mert körültekintően, kellő odafigyeléssel segített eligazodni a lehetőségek között.

Viktória Juhász
Viktória Juhász
2021-10-10

A cég kapcsán Stáglné Fodor Judit tanácsadóval dolgoztam együtt, akitől nagyon profi ,személyre szóló tanácsadást kaptam, érthető nyelven , az igényeimre szabva. Nagyon tetszett Judit gyorsasága, maximalizmusa és nem utolsó sorban kedvessége. Teljeskörű és áttekinthető piackutatást végzett számomra, hogy könnyen meg tudjam hozni a döntésemet. Nagyon elégedett voltam a munkájával és a profizmusával.