Istvan Papp
Istvan Papp
2022-06-06

Interneten találtam meg a Grantis-t, megkeresésemre Balogh Zoltán hívott fel. Nagyon gyors, precíz, profi ügyintézés volt. Szívből ajánlom mindenkinek!

András Zimber
András Zimber
2022-06-06

Nyugdíjbiztosítás után kerestem az interneten és személyes kapcsolat alapján. A Grantist tájékoztatóját olvasva szimpatikusnak találtam a szolgáltatásukat, így kerültem kapcsolatba Sipos Csaba vezető tanácsadóval. Szimpatikus volt és ami később kiderült türelmes is.Tanácsadóként számomra tökéletes , mert nem akarta semmit rám erőltetni, hagyott időt dönteni. Eddig bármelyen kérdésem volt, nagyon hamar választ kaptam rá. Úgy gondolom a jövő időben is lesz, bármikor fordulhatok hozzá.

Tamás Bánsági
Tamás Bánsági
2022-06-04

Kedves Hozzáértő csapat.

György Gesztelyi Nagy
György Gesztelyi Nagy
2022-06-03

Ismerősünk ajánlotta Jablonszky László urat, aki egy alapos beszélgetés után elküldte az egészségbiztosítási ajánlatokat, melyek küzül választottunk . Ezután egy kiegészítő csomag javaslatot elfogadva kötöttük meg a biztosítást. A tájékoztatása egyértelmű és érthető volt, a szerződéskötést adategyeztetés előzte meg, így a személyes dokumentálás már gyorsan történt meg. Elégedett vagyok, szívesen adom az ajánlásomat!

Éva Németh
Éva Németh
2022-06-03

Trefán Attila szakmailag felkészült, segítőkész tanácsadó. Nyugdíj megtakarítással kapcsolatban kerestem fel a Grantis oldalát, még aznap felkeresett Attila és az első online tanácsadás alkalmával meggyőzött a határozottságával, a szakmai tudásával és segített a döntésünk meghozatalában. Ami még nagyon szimpatikus Benne, hogy nem akart egyéb más pénzügyi, biztosítási szolgáltatást kínálni, csak a mi igényeinket figyelembe véve intézkedett. 100 %-ig elégedettek vagyunk munkájával, szívesen ajánlom bárkinek. Köszönjük szépen!

Marta Siposne Dr Toth
Marta Siposne Dr Toth
2022-06-03

Az interneten találtam, meg a céget, babakötvényt szerettem volna inditani, / meg is lett már/ , és irtam kapcsolatfelvétel kérő levelet. Azóta az időközben kapott informáciokra alapozva még sikerült 2 megtakaritási szerződést is kötnöm a a tanácsadó közvetitésével. Nagyon pozitiv a tanácsadóról a véleményem, és igy rajta keresztül a cégről is.

Tamás Bartók
Tamás Bartók
2022-06-03

Nyugdíj előtakarékossági szándékkal kerestem a Grantis Hungary Zrt-t. Annus István üzletkötő vette fel velem a kapcsolatot. Minden kérdésemre részletes, alapos tájékoztatást adott. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Keressék bizalommal!

Attila Lakatos
Attila Lakatos
2022-06-03

András Tóth
András Tóth
2022-06-02

Péter Novák
Péter Novák
2022-06-02

Minden világos volt, érthető és mindenki segítőkész.