Nyugdíjbiztosítások: dönts te is a számok, tények alapján!

Több mint 60 féle nyugdíjbiztosítás van.

Válaszd a neked legjobbat, és ne azt ami szembe jön!

Töltsd ki az űrlapot, és miután pontosítottuk az igényeidet,

szakértőnk elkészíti számodra a kalkulációkat!

 

Sebestyén András – A Nyugdíbiztosítás.com alapítója

Szakértői segítséget kérek!

Aegon
Allianz
CIG Pannónia
Erste
Generali
Grawe
Groupama
K&H
Magyar Posta
Metlife
MKB
Signal Iduna
Union
Uniqa

Nézd! Így hasonlítjuk össze neked a nyugdíjbiztosításokat:

A képen azt az összehasonlító kalkulátorunkat találod amelyet naponta használunk arra, hogy ügyfeleinkek személyesen mutassuk meg a számokat. Tényleg az a legjobb neked, amit ajánlottak? Segítünk abban, hogy az ígéretek és apróbetűk helyett a konkrét lejárati összegek és költségek alapján tudd kiválasztani a számodra legjobb nyugdíjbiztosítást! (A konkrét biztosítók képét a képen kitakartuk, de személyesen természetesen látni fogod.)

Kis kép

Kérdéseidet megválaszoltam

Mennyire megbízható ez a kalkulátor?

A nyugdíjbiztosítás összehasonlítónkat 3,5 hónapon keresztül 6 ember fejlesztette a Biztosítók hivatalos adatai alapján. Összesen 51 Excel-tábla 586 500 cellája alapján számoltunk, a különböző nyugdíjbiztosítási termékek lejárati összegei és várható járadékai nem egy sima képlettel, hanem egyenként 20-30 lépéses algoritmussal lettek kiszámolva. Ez a kalkulátor akkora újdonság, hogy még az ORIGO is írt erről amikor kijöttünk vele: Rossz megoldással egy ház árát is elbukhatjuk

Miért járok jobban ha nem rögtön a biztosítóba megyek?

Egy biztosító vagy ügynök csak a saját termékét ismeri és ajánlja neked. Mi a teljes piacot függetlenül vizsgáljuk. Végeredményben így ugyanúgy egy pénzintézet ügyfele leszel, de az összes közül a legjobbé. És nem az a legjobb amit mi ígérünk, hanem amit a számok mutatnak.

Hogyan lehet ez számomra ingyenes?

Ingyen ebéd nincsen. Szolgáltatásunk azért ingyenes számodra mert annak ellenértékét a pénzintézetek fizetik meg nekünk, egyenlő mértékben, azaz mindenki egyformán honorál. Itt nagyon erős a szabályozás a Nemzeti Bank részéről a függetlenség megóvása miatt, pontosan ezért ugyanazokat az ajánlatokat érheted el rajtunk keresztül is mint a piacon, és nem lesz nem is lehet drágább neked.

Mit jelent a 20% adókedvezmény?

A már befizetett SZJA-nkból a nyugdíj megtakarításunk éves befizetésének maximum 20%-át lekérhetjük a számlánkra. Ez köznyelven azt jelenti, hogy a mi befizetésünkhöz az állam hozzácsap még 20%-ot. Érdemes ezt kihasználni, mert ha nem élünk bele, akkor ez 20% elveszik.

Mi történik az űrlap elküldése után?

Felvesszük veled a kapcsolatot, pontosítjuk az igényeidet és már neki is látunk a pénzintézetek versenyeztetésének. Fontos tudnod, hogy a teljes folyamat számodra kötelezettségmentes, azaz nem fogsz tapasztalni nyomulást, semmit nem akarunk eladni neked és semmiről nem kell döntened az első találkozón. Neked van egy igényed mi arra hozunk válaszokat a döntés pedig végig a tiéd.

Mi ez a Nyugdíjbiztosítás.com

Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország első számú online öngondoskodási portálja vagyunk, és közel félezer jelentkező fordul hozzánk havonta nyugdíjkérdésben. Reméljük, hogy neked is mielőbb választ tudunk adni az összes kérdésedre!

A nyugdíjbiztosítás velünk ilyen:

Szeretnénk, ha úgy döntenél, hogy mindennel tisztában vagy. Költségekkel, hozamokkal, feltételekkel és az apróbetűkkel is. Lefeljlesztettük a kalkulátort amellyel ez most lehetségessé válik. Nem kell bedőlnöd a marketingnek.

Emellett biztosítunk neked egyet a több mint 30 szakmailag felkészült, etikus és őszinte tanácsadónk közül akivel a kalkulátor eredményeit közösen át tudjátok beszélni. Szakembereink 6-10 éve a piacon vannak és minden kérdésedre pénzintézettől független szakmai választ kapsz tőlük. A nyomulást és az értékesítést efelejtheted.

Kezdhetjük?

Évente 130.000 Ft-tal többet ér!

Mivel az állam nem tudja fenntartani a nyugdíjrendszert, ezért adójóváírás- sal támogatja a nyugdíj előtakarékosságot. Minden nyugdíjbiztosításra így az éves díj 20%-a de maximum évi 130.000 Ft adójóváírás visszaigényelhető az SZJA-ból azaz ennyi pénzt ajándékba kapunk évente. A maximális kedvezményt 650.000 Ft éves díj mellett használhatod ki.

Megvéd a nyugdíjkorhatár emeléstől.

Sem az önkéntes nyugdíjpénztár sem a NYESZ nem a mostani nyugdíjkorhatárig tart hanem a lejá- ratkori aktuálisig. Egyedül a nyugdíjbiztosítással lehet bebetonozni a jelenlegi 65 éves nyugdíjkorhatárt mert az SZJA törvény ezt megengedi.

Nem csak nyugdíjkor fizet.

A nyugdíjkorhatár elérésén kívül legalább 40%-os rokkantság és halál esetén a nyugdíjbiztosítás fizetni fog nekünk vagy a szerződés- ben megjelölt kedvezményezettnek, ráadásul hagyatéki eljáráson kívül 2 héten belül. Erre semmi más nem képes.

Független az államtól.

A nyugdíjbiztosítás üzleti biztosítótársaságoknál érhető el, amelyek 150-200 éve stabilan működnek. Nem kell félnünk így olyan államosítástól amelyet a magánnyugdíjpénztári rendszernél tapasztalhattunk. A pénz a biztosítóban még a banknál is nagyobb biztonságban van.

A nyugdíjbiztosítás ezért nem juthat a magánnyugdíjpénztárak sorsára

Kis kép

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Több mint 60 féle nyugdíjbiztosítást kínálnak ma. Mindegyikre jár a 20%-os adóvisszatérítés, de ezen túl olyan súlyos különbségek vannak ezek között, mint ha autót vennél. Eltérés a költségekben, az elérhető hozamokban, a szüneteltetésben és a bónuszokban.

Ha egy havi 25.000 Ft-os nyugdíjbiztosítást nézel akkor egy rossz választással 5 milliót bukhatsz, de egy közepessel is 3 millióval kevesebb pénzed gyűlik majd össze a nyugdíjadra.

Ezért csak olyan független szakértő tud neked segíteni a választásban, aki számszerűen össze tudja neked hasonlítani a pénzintézeti ajánlatokat!

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Kis kép

35 évesen elkezdve dupla annyi nyugdíjkiegészítést tudsz felhalmozni, mint ha csak 45 évesen kezdenéd el. Más szóval: egy havi 20 ezres nyugdíj célú megtakarítással számolva is, évente 1 milliót buksz azzal, ha halogatod ezt a témát. Biztos, hogy ráérsz még ezzel foglalkozni?

Jelentkezz az ingyenes konzultációra és kezdd nyugodtan a 2018-as évet!

Több mint 30 magasan képzett tanácsadóval dolgozunk, akik naponta járják az országot. Találkozhatunk nálad, a munkahelyeden, vagy az Oktogoni irodánkban is. Töltsd ki az űrlapot, üljünk le egy kávéra és én ígérem, hogy ez az óra lesz a legjobb befektetésed idén! Barátsággal: Sipos Csaba

Mikor hívjunk ezügyben?

Hogy mi is fog most történni?

Kitöltöd a jelentkezési lapot

ma

Azért szükséges megadni az adataidat, hogy egy kollégánk felvehesse veled a kapcsolatot.
Felhívunk

a következő munkanapon

Egy segítőkész kollégánk felhív, hogy elmondhasd neki, milyen igényeid vannak, mire vagy kíváncsi, aztán összeköt azzal a szakemberünkkel, aki személyesen is a segítségedre lesz.
Találkozunk

amikor ráérsz

A megbeszélt időpontban szakértőnk felcsapja a laptopot, és konkrét számokkal mutatja meg, számodra melyik nyugdíjmegtakarítások lennének ideálisak.
Számíthatsz ránk!

a szerződéskötés után is

A mi munkánk nem ér véget a szerződés indulásakor. Figyelemmel kísérjük a megtakarításod alakulását, mert számunkra fontos, hogy valóban elérd a célod. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk közvetített szerződések 99,4%-a még mindig él.

Nézd! Ezt érezték azok, akik leültek velünk beszélgetni:

lászló Horváth
lászló Horváth
2 hete
Az interneten találtam a hirdetésüket. Egy rövid regisztráció után még aznap felhívtak. Ez után telefonon megbeszéltünk egy találkozót. Itt jegyezném.meg,hogy Kiszer Norbert rendkívül rugalmas volt az időpont egyeztetést illetően.Hajlandó volt a vasárnapját rámáldozni. Minden kérdésemre kimeritő választ kaptam.ezúton is köszönet neki. Elégedett vagyok a céggel ill .az ott dplgozó kollégákkal. Maximálisa ajánlom.
Még több vélemény
Szilvia Porvanné Takáts
Szilvia Porvanné Takáts
2 hónapja
Megkeresésemre 24 órán belül jelentkeztek. Egy kedves hölgy hívott, hogy felmérje az igényeimet. Pár nap múlva rövid egyeztetés után Kummer Ágnes felkeresett személyesen. Szakmailag felkészült, minden kérdésemre kielégítő választ adott. Elégedett vagyok mert megismertem egy kedves tanácsadót és a lehetőségeket is. Csak ajánlani tudom a céget mindenkinek! A jövőben sok sikert kívánok a ZRT-nek...és Ágnesnek is!
Még több vélemény
Murányi Norbi
Murányi Norbi
3 hónapja
Nekem, akinek egy új kütyü webshopról való megrendelése is nagy fejtörést okoz, - melyiket válasszam? biztosan jól döntök? - egy ilyen hatalmas döntésben, mint a nyudjíjbiztosítás (tehát az egyik legfontosabb előtakarékosság) mindenképp szükségem volt szakmai segítségre. Örülök, hogy a Grantist választottam a döntésemhez, Sipos Csaba vezető tanácsadóval az utolsó szögig mindent átbeszéltünk, érthetően elmagyarázott mindent, nem néztem közben az órát de 2 és fél óra lett az ingyenes tanácsadásból! Alaposság, profizmus, ügyfélbarát hozzáállás, minden szolgáltatásnak így kellene működnie itthon. A továbbiakban is szívesen fordulok hozzá, hozzájuk. 10/10.
Még több vélemény

Szakértőinkkel a TV-ben is találkozhattál:

Fiatalon még olcsó a nyugdíj előtakarékosság!
Fiatalon még olcsó a nyugdíj előtakarékosság!

Mizsei Zoltán, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Család-barátban.

Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?
Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?

Takács László, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

50 évet kellene dolgoznunk a jó nyugdíjhoz.
50 évet kellene dolgoznunk a jó nyugdíjhoz.

Sipos Csaba, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

Az idő így is úgy is telik. Dolgozzon inkább érted!

Üljünk le egy kávé mellett és számoljuk ki együtt, hogy mik a lehetőségeid!

Beszélek egy szakértővel!