Az emberek kedvenc nyugdíj megtakarítása: a nyugdíjbiztosítás

5 olyan tényező van, amelyben nehéz versenyre kelni a nyugdíjbiztosításokkal:

1. Megvéd a nyugdíjkorhatár emelésétől.

2. Évente akár 130.000 Ft-tal többet ér!

3. Nem csak nyugdíjkor fizet.

4. Független az államtól.

5. A banki kamatok többszörösét hozhatja.

Dönts a számok és a tények alapján!

Kérd szakértőnk segítségét, és 30 pénzintézet 50+ nyugdíj célú ajánlatát hasonlítjuk neked össze!

Dönts a számok és a tények alapján!

MILLIÓS TÉTJE LEHET ANNAK, HOGY MELYIKET VÁLASZTOD!

  • Eltérés a költségekben,
  • Eltérés az elérhető hozamokban,
  • Eltérés a szüneteltetési lehetőségben
  • és eltérés a bónuszokban.

NEKED IS ÖSSZEHASONLÍTJUK A PÉNZINTÉZETEK NYUGDÍJ CÉLÚ AJÁNLATAIT!

A nyugdíj-előtakarékossági összehasonlítónkat 3,5 hónapon keresztül 6 ember fejlesztette a Biztosítók hivatalos adatai alapján. Összesen 51 Excel-tábla 586.500 cellája alapján számoltunk, nem egy sima képlettel, hanem egyenként 20-30 lépéses algoritmussal lettek kiszámolva. Ez a kalkulátor akkora újdonság volt, hogy még a médiában (Origo) is cikkeztek róla, mikor kijöttünk vele. Az a jó hírem, hogy főállású fejlesztők tették azóta még kifinomultabbá ezeket az összehasonlító kalkulátorokat.
Egy biztosító vagy ügynök csak a saját termékét ismeri és ajánlja neked. Mi a teljes piacot függetlenül vizsgáljuk. Végeredményben így ugyanúgy egy pénzintézet ügyfele leszel, de az összes közül a legjobbé. És nem az a legjobb, amit mi ígérünk, hanem amit a számok mutatnak.
Szolgáltatásunk azért ingyenes számodra, mert annak ellenértékét a pénzintézetek fizetik meg nekünk egyenlő mértékben, azaz mindenki egyformán honorálja munkánkat. Itt nagyon erős a szabályozás a Magyar Nemzeti Bank részéről a függetlenség megóvása miatt, pontosan ezért ugyanazokat az ajánlatokat érheted el rajtunk keresztül is, mint a piacon, és nem lesz, nem is lehet drágább neked.
A már befizetett SZJA-dból a nyugdíj-megtakarítás éves befizetésének maximum 20%-át lekérheted a nyugdíjszámlánkra. Ez köznyelven azt jelenti, hogy a befizetéseidhez az állam hozzácsap még 20%-ot. Érdemes ezt kihasználni, mert ha nem élsz vele, akkor ez a 20% elveszik.
Felvesszük veled a kapcsolatot, pontosítjuk az igényeidet, és már neki is látunk a pénzintézetek versenyeztetésének. Fontos tudnod, hogy a teljes folyamat számodra kötelezettségmentes, azaz nem fogsz tapasztalni nyomulást, semmit nem akarunk eladni neked, és semmiről nem kell döntened az első találkozón. Neked van egy igényed, mi arra hozunk válaszokat, a döntés pedig végig a tiéd.
Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország első számú online öngondoskodási portálja vagyunk, és havonta közel félezer jelentkező fordul hozzánk, a Grantishoz nyugdíjkérdésben. Reméljük, hogy neked is mielőbb választ tudunk adni az összes kérdésedre!
Sipos Csaba
Vezető tanácsadó
Linkedin
A Grantis vezető pénzügyi szakértője vagyok 2014 óta. A nyugdíj-előtakarékosságok specialistájaként rendszeres meghívott vendég vagyok a tévében. Alapítója és fő előadója vagyok a Grantis Pénzügyi Akadémiának.
640 Ügyfelünk Google értékelése:
4.97

Kérj tőlünk független összehasonlítást!

És mi 33 pénzintézet nyugdíj megtakarítási ajánlatát hozzuk el neked!
Kérj tőlünk független összehasonlítást!

Ezt írják rólunk a Google-on:

Anna Görföl-Tóth
Anna Görföl-Tóth
2021-01-11

Kapitány András figyelmes, udvarias, körültekintő és mindenre kiterjedő segítséget nyújtott nyugdíj- és egyéb célú megtakartításhoz, a szerződésig hamar és számomra teljesen kielégítő módon eljutottunk.

Daniella Nesic
Daniella Nesic
2021-01-10

A munkahelyem által szervezett online pénzügyi előadáson ismerkedtem meg a Grantissel. Személyes tanácsadás keretében kerültem Tamáshoz, aki részletesen felmérte az igényeimet, és testhezálló pénzügyi tervezést készített számomra. Megkereste a legmegfelelőbb pénzügyi termékeket, amelyekkel hosszú távú céljainkat meg tudjuk valósítani. Profi és ugyanakkor nagyon emberi, érthető kommunikáció jellemzi Tamást, gyors és hatékony, a jövőben is keresni fogom.

Kovács Olga
Kovács Olga
2021-01-09

Balogh Zoltán tanácsadoval nagyon jó tapasztalataim voltak. A megbeszéléseken kedves, türelmes, kellően informatív és érthető volt számomra, aki nem értek a pénzügyekhez, és tudott a személyes igényeimhez igazodó ajánlatot találni. Amikor hezitáltam, türelmes volt, rugalmasan alakította mindig az igényeimhez a megbeszélés alkalmait, mindig pontosan és gyorsan reagált, a munkája is pontos és precíz. Tüdőt időt szánni rám, ahhoz függően, hogy valóban kielégítő és megnyugtató kereteket teremtsen nekem ebben a számomra ismeretlen pénzügyi befektetés világában.

Róbert Pratser
Róbert Pratser
2021-01-06

Köszönjük Kurdi Ádám úr közreműködését a nyugdíjbiztosítással kapcsolatos teljes körű tájékoztatásról, a szerződéskötés során tett segítőkészségég, gyorsaság és hozzáállás pedig komoly rutinról és hozzáértésről tanúskodik.

Dávid Takács
Dávid Takács
2021-01-05

Anita Zsiros
Anita Zsiros
2021-01-04

Éva Juhos
Éva Juhos
2021-01-04

Adrián Orosz
Adrián Orosz
2021-01-04

Vincze Ramóna kezeli a biztosításainat évek óta. Amikor problémánk van, gyors és hatékony segítségre számíthatunk, profi, alapos, ügyfélcentrikus. Minden év végén, amikor a szerződések lejárata közeleg, felkészülten, egy újabb verhetetlen konstrukcióval vár minket. Csak ajánlani tudom!

Regina Molnár
Regina Molnár
2021-01-03

Munkahelyi pénzügyi tanácsadás alkalmával ismertem meg Sipos Csabát és Kapitány Andrást. Sok hasznos tippet kaptunk a pénzügyi útvesztőkben. András segített megtalálni a megfelelő terméket. Nagyon segítőkész és egyénileg foglalkozik az emberrel, figyelembe veszi az adott helyzetet. Ajánlom másnak is a figyelmébe.

Klára Baranyai
Klára Baranyai
2021-01-03

Trefán Attilához fordultam tanácsért egy évvel ezelőtt. Akkor bizonytalan voltam, majd a covid-járvány új helyzetet teremtett. December 22-én határoztam el, hogy mégis belefogok a nyugdíj-előtakarékosságba. Nem is bíztam benne, de még az év vége előtt elindult az előtakarékosság. Gyors, szakszerű, kedves, türelmes tanácsadót ismerhettem meg Trefán Attila személyében. Jómagam nagyon távol állok a pénzügyi tranzakciók világától, nagyon hasznosnak találom a Grantis szolgáltatásait, és másnak is szívesen ajánlom.

József Kis
József Kis
2021-01-01

Nyugdíjbiztosíttással kapcsolatban kerestem fel a céget. Kiszer Norbert kiemelt tanácsadó szakszerű és mindenre kiterjedő felvilágosításával sikerült megtalálnom a számomra legkedvezőbb ajánlatot.Gyors, precíz időpont egyeztetéssel pár nap leforgása alatt sikerült megkötnünk a biztosítást. Aki valamilyen pénzügyi felvilágosítást szeretne, annak ajánlom figyelmébe a Grantis tanácsadó céget és Kiszer Norbertet.

Attila Gergely
Attila Gergely
2020-12-31

Pozsár László Személyében egy igazán profi alkuszt ismerhettem meg. Messze menően profin, baráti hangulatban tudtuk kiválasztani a személyemre szabott biztosítást. Mindenkinek ajánlani tudnám, és fogom is. Köszönöm a hozzáállást és a profi munkát!

Gabor Herendi
Gabor Herendi
2020-12-31

Akos Tonkol dr.
Akos Tonkol dr.
2020-12-30

Összességében nagyon korrekt szolgáltatást kaptam a GRANTIS-tól, illetve Kovácsik Tamástól, miközben ugyanazt a szerződést kötöttem, mintha a biztosítót kerestem volna meg közvetlenül és a tanácsadói díj nem engem terhelt, így mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, illetve személy szerint Tamást (a GRANTIS többi munkatársát nem ismerem, róluk nem tudok nyilatkozni). Finoman szólva is nagyon szkeptikus voltam a nyugdíjbiztosításokkal kapcsolatosan, miután évekkel korábban volt már unit-linked biztosításom, egy ismerősöm beszélt rá, akiben megbíztam, ez akkor többet számított a józanésznél. Egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a futamidő alatt derült ki, hogy mesés hozamok mellett sem lehetett nyereséges, így végül fel is mondtam – jelentős veszteséggel -, tehát egyfelől a megítélésem szempontjából nagyon mélyről indult ez a megtakarítási forma, másfelől mégis szerettem volna ezen a területen (is) befektetni. Széles körű, a piacot lefedő összehasonlító elemzés reményében kerestem meg a GRANTIS-t, ezt maradéktalanul meg is kaptam. Több cég szerződését is átküldték előre, össze tudtam azokat hasonlítani, a legapróbb részletekbe menően át tudtuk beszélni, ez számomra meghatározó volt, hogy a lehetőségekhez képest felelősen tudjak kb. 20 évre előre dönteni. Többször konzultáltunk, összességében órákon keresztül, videó-konferencia formájában, néha estébe nyúlóan, rugalmas időpont egyeztetéssel. Nem telepedtek rám, nem akartak mindenáron meggyőzni. Egyetlen zavaró tényező volt: korábban már kaptam egy részletes ajánlatot közvetlenül egy biztosítótól és a GRANTIS excel táblázata nem egyezett azzal az ajánlattal azonos paraméterek mellett: nem egyezett a bónusz, a költségek és így a végösszeg sem (a GRANTIS számítása alacsonyabb hozamot és végösszeget mutatott). Tamás felajánlotta, hogy összehoz azzal a kollégájával, aki az excel formulákat kezeli, de végül erre nem tartottam igényt, mert magamnak összeállítottam a megkapott szerződések alapján több táblázatot az összes paraméterrel a szóba jövő biztosítóknak megfelelően és az alapján döntöttem – a döntésem pedig megegyezett a GRANTIS javaslatával. Mindazonáltal Tamás nem akart se egyikre, se másikra rábeszélni, mint elmondta, az ő tanácsadói díjuk független a választásomtól, így tényleg csak abban érdekeltek, hogy személyre szabottan a legjobb lehetőséget válasszam és hosszú távon elégedett ügyfelük legyek, aki esetleg további potenciális ügyfeleket hoz. 20+ évre előre nagyon nehéz döntést hozni úgy, hogy általában 1-2 évre se látunk előre, a gazdasági környezet kiszámíthatatlan és az adójóváírás sem képezi a szerződés részét, így nem tudni, meddig marad. Én mostanában már igyekszem minden oldalról körüljárni az aktuális témát, hogy a döntéseimet utólag se bánjam meg. Rugalmas, de potenciálisan jól jövedelmező/megtérülő nyugdíj célú befektetést kerestem, ez a GRANTIS-szal úgy érzem, hogy sikerült. Egyelőre legalábbis így gondolom, természetesen évek távlatában visszamenőleg lehet majd érdemben értékelni a meghozott döntésemet.

Tamás Karácsony
Tamás Karácsony
2020-12-30

Nyugdíjelőtakarékosság témájában kerestem meg a céget és Kapitány András lett a kapcsolattartóm. Bőséges ismeretekkel rendelkezik, segítőkész volt a menet közben formálódó igényeimre és bár az első javaslata biztosítási termék volt, támogatott abban is, amikor nyugdíjpénztár felé vettem az irányt.

Hajnalka Szűcsné Nagy
Hajnalka Szűcsné Nagy
2020-12-30

Dorottya Hámori
Dorottya Hámori
2020-12-29

János Karátson
János Karátson
2020-12-29

Krasznai Dávid munkáját kiválónak tartom, gyors és világos információkkal szolgált, rugalmas és jó hangulatú ügyintézésben részesültem.

Emőke Vanyus
Emőke Vanyus
2020-12-27

Bea Rapcsok
Bea Rapcsok
2020-12-25

Egy pénzügyi tanácsadás sorozat alkalmával ismertem meg Sipos Csabát és Sipos Viktóriát. Nem tartom magamat analfabétának pénzügyi témákban, mégis tudtam újat tanulni. Mindenkinek meg kellene hallgatnia egy ilyen átfogó pénzügyi helyzetjelentést, pl. az SZJA visszatérítési lehetőségekről. Vikivel pedig a nyugdíjcélú megtakarításokról folytattuk a négyszemközti beszélgetést. Viki figyelembe vette az igényeimet és preferenciáimat, és az ellenérzéseimet is. Úgy érzem, hogy segítségével a megfelelő nyugdíjbiztosítást sikerült megkötnöm. Köszönöm Viki!

Tamás Sebestyén
Tamás Sebestyén
2020-12-24

Bálint Bedzsula
Bálint Bedzsula
2020-12-23

Kiszer Norbert nagyon profin és hatékonyan segítette a megfelelő termék kiválasztását. Nem voltak felesleges körök, minden felmerülő kérdésre választ kaptam a jó hangulatú online megbeszélés alkalmával.

Katalin Jancsa
Katalin Jancsa
2020-12-22

Életbiztosítási célú megtakarításokat kerestem az interneten és így kerültem kapcsolatba Kosjár Katalinnal. Már a telefonos beszélgetés után az első benyomásaim is pozitívak voltak. A problémáimra megfelelő válaszokat és ehhez kapcsolható terméket kaptam. A személyes találkozó során Kosjár Kata nem volt tolakodó, nem tolta magát előre mint aki csak egy terméket akar eladni, így bizalommal fordulhattam hozzá! Úgy gondolom, hogy egyből megtaláltuk a közös hangot, de ehhez kellett a tanácsadó pozitív személyisége is:-). Ajánlom másnak is a figyelmébe,

Andor Furjes
Andor Furjes
2020-12-22

Eszter Veróczky-Bősze
Eszter Veróczky-Bősze
2020-12-21

Nyugdíj előtakarékossággal, élet és baleset biztosítással, gyermekmegtakarítással kapcsolatban kertem segítséget, a GRANTIS-tól Kovácsik Tamás keresett meg. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, lelki ismeretes tanácsadó és a konzultálások közben sok más megtakarítást ajánlott amiben az ő segítségével részt is fogunk venni családommal.

Máté Kocsis
Máté Kocsis
2020-12-18

Sipos Csaba személyében egy profi és körültekintő pénzügyi szakembert ismerhettünk meg. Felkészültségének köszönhetően sikerült kiválasztanunk a számunkra legmegfelelőbb termékeket a biztosítási piac teljes spektrumán.

Csaba Knoll
Csaba Knoll
2020-12-17

Részletekbe menő kérdésekre is több körben korrekt és részletes tájékoztatást kaptam, illetve megfelelő időt kaptam a döntésemhez. Teljes mértékben kielégítőnek éreztem a szolgáltatást, csak ajánlani tudom másnak is.

Gab S.
Gab S.
2020-12-17

A bizosítások világában könnyű elveszni. A sokféle ajánlat, a rengeteg apróbetűs rész, az elkötelezett értékesítők esetenkéni rámenőssége miatt nehéz jó döntést hozni. Ebben a cipőben jártam éppen, amikor rátaláltam a Grantis szolgáltatására. Regisztrációm után nem sokkal Stáglné Fodor Judit keresett meg, akivel 3-4, online konzultáció után sikerûlt megnyugtató és sikeres döntést hozni. Minden alkalommal tökéletes információcsomagot kaptam tőle, az összes kérdésemre választ kaptam, szakmai felkészültségében és tisztességes hozzáállásában egy pillanatig sem kételkedtem. Kommunikációja kifogástalan, amit ígért, mindig betartotta. Hálásan köszönöm a hathatós segítséget!

Gábor Sabján
Gábor Sabján
2020-12-17

Kockázati életbiztosítás után kutatva akadtam a Grantis -ra. A tájékoztató kérése után másnap jelentkeztek, majd hamarosan felvette velem a kapcsolatot Stáglné Fodor Judit. Többszöri online igényfelmérés és egyeztetés után 3 biztosító ajánlatát mutatta be. Részletes tájékoztatást adott a bizosítások közötti különbségről.A tanácsadó kedves, jól felkészült, a felmerülő kérdéseimre készségesen válaszolt. Csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat.

László Márfi
László Márfi
2020-12-17

Hogy néz ki nálunk a tanácsadás?

Hogyan tudunk segíteni neked?

Miért a Grantis?

Miért a Grantis?

Mitől vagyunk függetlenek?

Mitől vagyunk függetlenek?