Nyugdíjbiztosítás a lehető legmagasabb hozammal!

Összegyűjtöttük neked
több mint 30 nyugdíjbiztosítás
legjobb hozamait!

 

Választanál közülük? Szeretnénk neked segíteni ebben!
Ha megadod az adataidat, nyomulás nélkül,
gyorsan megoldást találunk neked!

Jelentkezz nyugdíj-tanácsadásunkra!

Segítünk kiválasztani a hozzád illő megoldást!
Aegon
Allianz
CIG Pannónia
Erste
Generali
Grawe
Groupama
K&H
Magyar Posta
Metlife
MKB
Signal Iduna
Union
Uniqa

Az utóbbi 3 év legmagasabb hozamú nyugdíjbiztosításai eszközalapok szerint:

Ebben a táblázatban összegyűjtöttük neked a piacon lévő biztosítók közül a 3-3 legjobban teljesítő nyugdíjbiztosítási eszközalapok hozamait (ahol lehetett, 3 éves átlag alapján).

Mielőtt azonban egyedül kiválasztod a szerinted legjobbat, és elrohansz megkötni, olvass tovább, mert néhány dolgot érdemes mérlegelned, mielőtt 15-20 évre elkötelezed magad.

Kis kép

A hozam és a kockázat kéz a kézben járnak

A legmagasabb hozamoknál kétségkívül magas a befektetői a kockázat. Szerintünk jobb a valamivel alacsonyabb hozam, ha az cserébe stabil és biztonságos. Nekünk mindennél fontosabb az elégedettséged, így olyan megoldást keresünk, ami maximálisan megfelel az elvárásaidnak – akár 15-20 év távlatában is.

Az ár-érték arány a legfontosabb

A hozam nagyon fontos, mégsem ajánljuk, hogy csak ez alapján dönts. Olyan megtakarítást szeretnénk neked keresni, ahol a költségek nem viszik el a hasznodat, azaz a jó hozamkilátások ellenére is olcsóak.

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Több mint 60 féle nyugdíjbiztosítást kínálnak ma. Mindegyikre jár a 20%-os adóvisszatérítés, de ezen túl olyan súlyos különbségek vannak ezek között, mintha autót vennél. Eltérés van a költségekben, az elérhető hozamokban, a szüneteltetésben és a bónuszokban.

Ha egy havi 25.000 Ft-os nyugdíjbiztosítást nézel, akkor egy rossz választással 5 milliót bukhatsz, de egy közepessel is 3 millióval kevesebb pénzed gyűlik majd össze a nyugdíjadra.

Ezért csak olyan független szakértő tud neked segíteni a választásban, aki számszerűen össze tudja neked hasonlítani a pénzintézeti ajánlatokat!

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Honnan tudjátok, melyik illik hozzám?

Több száz ajánlatot mi sem tudnánk átlátni, viszont van egy hatalmas előnyünk:

>> saját fejlesztésű kalkulátorokkal számolunk.

Sok tízezer cellás Excel-táblák és 20-30 lépéses algoritmusok segítségével szűkítjük le a több száz ajánlatot 3-5 opcióra az igényeid szerint.

(Ha nem hiszed el, személyesen láthatod is kalkulátorainkat.)

Honnan tudjátok, melyik illik hozzám?

Kik vagyunk mi?

GRANTIS független pénzügyi tanácsadói vagyunk. Nálunk csak olyan személy dolgozhat, aki átmegy a szigorú szakmai és pszichológiai teszteken, megfelel a céges normáknak, és etikus a hozzáállása.

Nem véletlen, hogy

  • havonta több száz megkeresést kapunk,
  • ügyfeleink 99%-át megtartottuk,
  • több mint 40-szer szerepeltünk a tévében,
  • közel 100 sajtónyilatkozatunk volt már.

Ha hozzánk jelentkezel, nálunk valóban te leszel az első.

Tanácsadásra jelentkezem!

Ők már jártak a tanácsadásunkon:

Több száz pozitív ügyfél-visszajelzésünk a garancia arra, hogy a tanácsadásunk szakmai és független.

Béla Katona
Béla Katona
az elmúlt héten
Több dolog érdekelt: biztosítások, megtakarítási lehetőségek, nyugdíj előtakarékosság, hitelek. Minden kérdésemre választ kaptam Szalai Szabolcstól, aki barátságosan és magas szakmaisággal képviselte a Grantist, melyet jó szívvel tudok ajánlani mindazoknak, akik pénzügyi tanácsra szorulnak. Már pedig rászorul a legtöbb ember, hiszen például én is azt hittem magamról, hogy sok tekintetben tájékozott vagyok a lehetőségeket illetően. Kiderült, hogy nem is annyira. Ám nagyon megnyugtató volt számomra (egy olyan cég és) egy olyan ember segítsége, aki tisztában van a jelenleg hatályos törvényekkel, szabályozásokkal és lehetőségekkel. Nagy élmény volt számomra ez irányú ismeretekben gyarapodni. Köszönet érte!
Még több vélemény
Tamás Szujó
Tamás Szujó
2 hete
Bővül a családunk, ezért nagyobb lakásra van szükségünk és az ezzel járó kitettséghez kerestünk Élet és Baleset biztosítást. A rengeteg piaci kínálat azonban feladta a leckét és jobbnak láttuk egy olyan szakértői csapat bevonását, akik függetlenek, kellően rugalmasak, ugyanakkor nem akarnak ránk tukmálni semmit. Habár a legfőbb szerződéseket már megkötöttük és már élnek a biztosítások, az utólagos "apróságokban" (meglévőekből kiszállni, aktualizálni) továbbra is nagy segítséget kapunk Kovácsik Tamástól. A Grantis-t jó szívvel ajánlom bárkinek!
Még több vélemény
Hártó Mónika
Hártó Mónika
egy hónapja
Férjem részére nyugdíj célú megtakarításról próbáltam tájékozódni a neten, amikor a Grantis -ra találtam.1 napon belül telefonon megkerestek időpontot egyeztettünk és igaz vidéken élünk( Tiszaújváros) azonnal lehetőséget kaptunk, hogy otthonunkban kényelmesen fogadhattuk KINYIK ÁGNES tanácsadójukat. Ő egy végtelenül segítőkész, tájékozott és egy nagyon kedves hölgy, aki szakmai felkészültségével és hozzáértésével pillanatok alatt bevezetett bennünket abba a pénzügyi világba, ahol rájöttünk nekünk is helyünk van. Naprakész tájékoztatással segített, de NEM IRÁNYÍTOTT bennünket és a 3 találkozó után is, azóta is kapcsolatban maradtunk, hiszen nem csak a férjem, az én nyugdíjmegtakarításom, de még a két kiskorú gyermekünk jövőjét biztosítandó befektetésünk is az Ő munkájának eredménye. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy legyen az életében egy ilyen pénzügyi és befektetési tanácsadója, akihez bármikor fordulhat, és akire mindig számíthat! Köszönjük Ági! Gratulálunk a Grantisnak!
Még több vélemény

Szakértőinkkel a TV-ben is találkozhattál:

DunaTV Család-barát
DunaTV Család-barát

Mizsei Zoltán: fiatalon elkezdve havi kisebb összegből megúszható a privát nyugdíj.

TV2 Mokka
TV2 Mokka

Takács László az elavult nyugdíjrendszerről beszélt.

RTL Klub: Magyarul Balóval
RTL Klub: Magyarul Balóval

Baló György cégünk alapítójával beszélgetett.

Kérj tanácsot te is szakértőinktől!

Bízd nyugdíj-megtakarításod kiválasztását a szakma legjobbjaira!

Tanácsadásra jelentkezem!

Miért pont a nyugdíjbiztosítás?

Évente 130.000 Ft adóvisszatérítést kaphatsz utána

Az állam támogat, amiért tőle függetlenül, privát módon takarítasz meg a nyugdíjas éveidre: a befizetett szja-dból akár évente 130.000 Ft-ot visszaad nyugdíj céljára (mindig az éves befizetés 20%-át írhatják jóvá a privát nyugdíjszámládon).

Megvéd a nyugdíjkorhatár emelésétől

A nyugdíjbiztosítás az egyetlen nyugdíj-megtakarítás, ahol a szerződéskötéskor érvényes nyugdíjkorhatár a mérvadó: ha most indítod, 65 éves korodban mindenképp hozzáférhetsz az összegyűjtött pénzedhez.

Független az államtól

A megtakarításodat az államtól teljesen független biztosítók kezelik egy privát számlán (mintha csak egy bankszámla lenne), így ehhez sem az állam, sem a végrehajtó nem férhet hozzá.

Nem csak nyugdíjasként fizet

Egy nyugdíjbiztosítás akkor is fizet, ha a szerződő még nem érte el a nyugdíjas kort, de megrokkan vagy meghal. A megjelölt haláleseti kedvezményezett hagyatéki eljáráson kívül, nagyjából 2 hét alatt hozzáfér a megtakarított összeghez.

Gyakori kérdések

Mit jelentenek ezek a hozamok?

Mind a 10 biztosítótól, aki közzéteszi a hivatalos hozamadatait, összegyűjtöttem neked a legjobban teljesítő eszközalapokat. Ezek a befektetések a múltban már bizonyítottak. A múlt adatai, bár nem jelentenek garanciát a jövőre nézve, azt megmutatják, hogy az adott biztosító portfóliókezelője milyen eredményességgel dolgozik.

Mit tehetek, hogy elérjem ezeket a hozamokat?

Az ár-érték arányban legjobb nyugdíjbiztosítást kell kiválasztanod, optimális esetben a mi segítségünkkel. Magyarul a legjobb hozamokat és a legalacsonyabb költségeket keressük a lehető legmagasabb biztonság mellett.

Mit jelent a 20% adókedvezmény?

Az egy év alatt befizetett nyugdíj-megtakarításod 20%-át visszakaphatod a korábban befizetett személyi jövedelemadódból, ami maximum 130.000 Ft lehet. Ez a privát nyugdíjszámládra kerül, ami itt további hozamokat termel. Ezzel a lehetőséggel minden évben élhetsz. Érdemes kihasználnod, mert különben elveszted ezt a plusz pénzt.

Hogyan lehet ingyenes a tanácsadás?

Az általad kiválasztott pénzintézet sikerdíjban részesít minket a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott mértékben. Mivel a legtöbb nagy biztosítót ajánlhatjuk, és mind közel azonos mértékben honorál minket, nem vagyunk rákényszerítve semmiféle részrehajlásra. A rajtunk keresztül megkötött megtakarítások így nem kerülnek többe, mintha a biztosítók függő ügynökein keresztül indítanád el.

Miért járok jobban, ha nem rögtön a biztosítóba megyek?

Egy biztosító függő ügynöke csak a saját termékét ismeri és ajánlja neked. Mi a teljes piacot függetlenként vizsgáljuk. Végeredményben így ugyanúgy egy pénzintézet ügyfele leszel, de nem akármelyiké: a hozzád legjobban illőt választjuk ki közösen. És nem az a legjobb, amit mi ígérünk, hanem amit a számok is alátámasztanak.

Mi történik, ha anyagi nehézségem támad?

A legtöbb nyugdíjbiztosításnál lehetőség van díjszüneteltetésre, díjcsökkentésre vagy díjmentesítésre, ha az anyagi nehézségek ezt szükségessé teszik. Egy-egy évnyi szüneteltetés bárkinél előfordulhat, viszont azt is tudni kell, hogy ezt a megtakarítást legalább 10 évre érdemes elindítani.

Kis kép

A megtakarítás egyformán havi 20.000 forint, a végeredmény viszont teljesen eltérő attól függően, hogy mikor kezdesz el gyűjteni.

45 évesen elkezdve 3-szor annyi nyugdíj-megtakarításod lehet, mintha csak 10 évvel később, 55 évesen kezdenél hozzá.

A 35 és 45 éves kezdés között is nagy különbség van: dupla akkora privát nyugdíjad lehet, ha harmincas éveid közepén kezdesz hozzá.

Jelentkezz tanácsadásunkra, hogy elérhesd a kívánt nyugdíjösszeget!

Adataid megadása után a következő munkanapon megkeres telefonon ügyfélszolgálati munkatársunk, aki előzetes felmérést tart az igényeidről, elképzeléseidről, majd ezután összeköt egyik tanácsadónkkal.


Hogy mi is fog most történni?

Kitöltöd a jelentkezési lapot

ma

Azért szükséges megadni az adataidat, hogy egy kollégánk felvehesse veled a kapcsolatot.
Felhívunk

a következő munkanapon

Egy segítőkész kollégánk felhív, hogy elmondhasd neki, milyen igényeid vannak, mire vagy kíváncsi, aztán összeköt azzal a szakemberünkkel, aki személyesen is a segítségedre lesz.
Találkozunk

amikor ráérsz

Otthonodban, egy kávéházban vagy irodánkban (a megbeszélt időpontban) szakértőnk előveszi a laptopot, és konkrét számokkal mutatja meg, számodra melyik nyugdíj-megtakarítások lennének ideálisak.
Számíthatsz ránk!

a szerződéskötés után is

A mi munkánk nem ér véget a szerződés megkötésekor. Figyelemmel kísérjük a megtakarításod alakulását, mert számunkra fontos, hogy valóban elérd a célod. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk közvetített szerződések 99,4%-a még mindig él.

Mi történik, miután tanácsadásra jelentkezem?

Ügyfélszolgálatunk vezetője, Pál Tímea 2 percben elmondja, mi fog történni, miután leadtad a jelentkezésed egy pénzügyi tanácsadásra.

Mi történik, miután tanácsadásra jelentkezem?

A magánnyugdíjpénztárak miatt nem gyűjtesz nyugdíjra?

Előfordulhat, hogy még mindig tartasz a nyugdíjbiztosításoktól, mert úgy gondolsz rájuk, mint a magánnyugdíjpénztárakra.

A kettő viszont teljesen eltérő.

Magánnyugdíjpénztár
Nyugdíjbiztosítás
- Magánnyugdíjpénztár: az állami nyugdíjrendszer része volt
- Nyugdíjbiztosítás: az államtól független piaci termék, mint egy bankszámla
- Magánnyugdíjpénztár: az állam szedte be járulék formájában
- Nyugdíjbiztosítás: a saját nettó béredből fizeted
- Magánnyugdíjpénztár: az állam szüntette meg
- Nyugdíjbiztosítás: csak te tudod megszünteti, más nem fér hozzá a pénzedhez
- Magánnyugdíjpénztár:
- Nyugdíjbiztosítás: