Kíváncsi vagy, hogyan duplázhatod meg a nyugdíjad?

Töltsd ki az űrlapot, és segítünk választani
a több mint 100 féle nyugdíj előtakarékosság közül!

 

Fontos tudnod, hogy

 • mindez teljesen ingyenes,
 • nem kötelezünk semmilyen termék megvásárlására,
 • függetlenségünket nagyon komolyan vesszük.

 

Rengeteg munkát és utánajárást megspórolunk neked,
és a 8 éves szakmai tapasztalatunk a garancia arra,
hogy minden szükséges információt megkapsz a jó döntéshez.

 

Sebestyén András

a GRANTIS nyugdíjszakértője

Töltsd ki az űrlapot, és megkeressük neked a legjobb ajánlatokat!

Ha láttad ezt a videónkat, akkor te is tudod, hogy veszélyben a nyugdíjad

 

Az állam nem lesz képes számunkra egy megélhetésre elégséges nyugdíjat biztosítani, így neked kell tenned arról, hogy ne szegénységben teljen az időskorod. Egyre kevesebb gyermek születik, és egyre tovább élnek az idősek. Nincs, aki eltartsa a nyugdíjasokat, így csak adóemeléssel tudják orvosolni a helyzetet – de csak átmenetileg, mert egyre kevesebb az adózó. A nyugdíjkorhatárt 65 évre emelték, és ki tudja, meddig emelik még. Ugye te sem akarsz a végtelenségig dolgozni?

Statisztikailag 7-14 évig is nyugdíjas lehetsz, és ha nem akarsz nélkülözni, érdemes minél előbb elkezdeni félretenni.

14,5 millió forinttal a zsebedben is nyugdíjba mehetsz!

Nem mindegy, hogy mikor kezdesz neki a takarékoskodásnak! Tegyük fel, hogy 14,5 millió forintot akarsz összegyűjteni időskorodra.

Így számoltunk


befizetéseid + 20% állami támogatás + 7% hozam – 2-3% költség


Ha a fenti feltételek adottak, akkor 14,5 millió forint összegyűjtéséhez

 • 15 éves távon havi 50 ezret (3% éves költség),
 • 25 éves távon havi 20 ezret kell félretenned (2% éves költség).
(A kalkulációkban nem számoltunk indexálással és inflációval.)

Ugye nem mindegy, hogy havi 50 vagy 20 ezer?

Nézd meg rövid videónkat a témában!

Így duplázd meg a nyugdíjad!
Így duplázd meg a nyugdíjad!

A videó mindössze 2 perc.

Miért kezdj bele most?

Azzal, hogy időben lépsz, rengeteg pénzt spórolhatsz.

 • A félretett pénzed a bankszámládon csak inflálódik.
 • Ha készpénzben tartod, akár el is lophatják.
 • És így lemaradsz a potenciális hozamokról.
Miért kezdj bele most?

Tudtad, hogy akár évi 280.000 forint állami támogatást is kaphatsz a megtakarításod mellé?

Az állami támogatás jelen esetben azt jelenti, hogy visszakapod a befizetett adód egy részét. Az éves befizetett megtakarításod után maximum 20% adójóváírást kaphatsz (nyugdíjbiztosításnál akár évi 130 ezer forintot).

Háromféle nyugdíjcélú megtakarítás érhető el jelenleg

 1. A nyugdíjbiztosítás,
 2. az önkéntes nyugdíjpénztár,
 3. és a nyugdíj-előtakarékossági számla (NYESZ).

 

 

Mindegyikre igénybe vehetsz évi 20% adójóváírást a törvény értelmében, és mindegyik mögött értékpapír alapú befektetések vannak, amik hozamot termelnek neked. A lejárati összegben azonban milliós eltérések lehetnek a választásod függvényében.

Háromféle nyugdíjcélú megtakarítás érhető el jelenleg

Nem mindegy az sem, melyikkel mennyire kell aktívan foglalkoznod a három közül

NYESZ

A NYESZ-nél nincs melletted sem tanácsadó, sem más szakértő. Ha értesz a tőzsdézéshez, vettél már állampapírt, esetleg TBSZ-ed is van, akkor ez nem fog gondot okozni. Ha máris elvesztetted a fonalat, akkor inkább nem javasolnánk.

Önkéntes nyugdíjpénztár

Az önkéntes nyugdíjpénztáraknál általában 3-5 előre összeállított befektetési csomagból választhatsz. Ezekkel nem nagyon tudsz mellényúlni, legfeljebb a hozamaid lesznek alacsonyak. A nyugdíjpénztárak ugyanis sokak ízlése szerint túlzottan konzervatív befektetési politikát folytatnak, fiatalon így nem biztos, hogy ezekben van a legtöbb potenciál.

Nyugdíjbiztosítás

A nyugdíjbiztosítás a kettő közt foglal helyet. Nagy szabadságot ad a befektetések terén, rajtad múlik, mennyit kockáztatsz a magasabb hozamok érdekében, sőt választhatsz olyan befektetéseket is, amelyeket szakemberek menedzselnek. Ugyanakkor nem vagy magadra utalva, mert kapsz magad mellé egy pénzügyi tanácsadót is, aki ellát jótanácsokkal.

Nyugalom, nem kell ennyiből döntened. Mi is inkább a számok emberei vagyunk.

Időt-pénzt-energiát nem sajnálva kifejlesztettünk egy nyugdíj megtakarítás összehasonlító kalkulátort, hogy össze tudjuk hasonlítani neked a különböző ajánlatokat. Függetlenek vagyunk, így nekünk fontos, hogy a legjobb ajánlat megtalálására törekedjünk.

Több mint 100 ajánlatot szinte lehetetlen átlátni kalkulátorok nélkül.

És nincs is rá szükséged, hiszen a számolást elvégezzük helyetted, amit aztán szívesen el is magyarázunk.

Nincs ködösítés, nincs ferdítés, nincs apróbetűs rész.

Csak töltsd ki a lenti űrlapot, és akár már holnap össze is kötünk egy független pénzügyi tanácsadónkkal, aki díjmentesen méri fel az egyéni helyzetedet, igényeidet, és ehhez mérten tételesen hasonlítja össze a számodra potenciálisan legjobb ajánlatokat.

Ezt az űrlapot töltsd ki, ha megtakarítással dupláznád meg a nyugdíjadat!

Ha kitöltöd az űrlapot, egy munkanapon belül hívni fog egy kedves kollegánk, hogy pontosíthassa az igényeidet.


Mi fog történni?

Kitöltöd az űrlapot

ma

Azért szükséges megadni az adataidat, hogy egy kollégánk felvehesse veled a kapcsolatot.
Felhívunk

a következő munkanapon

Egy segítőkész kollégánk felhív, hogy elmondhasd neki, milyen igényeid vannak, mire vagy kíváncsi, aztán összeköt azzal a szakemberünkkel, aki személyesen is a segítségedre lesz.
Találkozunk

amikor ráérsz

A megbeszélt időpontban szakértőnk felcsapja a laptopot, és konkrét számokkal mutatja meg, számodra melyik nyugdíjmegtakarítások lennének ideálisak.
Számíthatsz ránk!

a szerződéskötés után is

A mi munkánk nem ér véget a szerződés indulásakor. Figyelemmel kísérjük a megtakarításod alakulását, mert számunkra fontos, hogy valóban elérd a célod. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk közvetített szerződések 99,4%-a még mindig él.

Miért bízz bennünk?

99,4%-os szerződés megmaradási arány

2009-es alapítású, magyar, nem MLM alapú cég

30+ magasan képzett tanácsadó

5.600-nál is több ügyfél

havi átlag 500 bejövő érdeklődés

100-nál is több ügyfélvélemény

Nekik már segítettünk kiválasztani a számukra ideális megtakarítást

Orsolya Hedvig Merouchi-Bíró
Orsolya Hedvig Merouchi-Bíró
egy hónapja
Egy ideje már foglalkoztatott a nyugdíj előtakarékosság kérdése, azonban a piacon található különböző termékek és információk inkább összezavarják a laikus érdeklődőt, mint segítik a számára megfelelő nyugdíj előtakarékossági forma megválasztásában. A Grantis oldalára egy a témában ismételt keresésem alkalmával tálaltam rá. Ugyan tartok a különböző tanácsadói és alkusz cégektől, mert korábban banki termékekkel kapcsolatban voltak negatív tapasztalataim, de a "nem halogathatom tovább" érzése erősebb volt bennem, ezért kitöltöttem az oldalon található igényfelmérőt, melyre másnap azonnal reagáltak. Már az első kapcsolatfelvételt sem éreztem erőszakosnak vagy tolakodónak, ami nagyon jó benyomást keltett bennem, pedig akkor még nem a kijelölt tanácsadómmal beszéltem. Végül Szalai Szabolcs keresett meg, egy személyes találkozó egyeztetése céljából, mely során már megkezdte az igényeim, elképzeléseim felmérését, amit szintén nagyon jónak tartok. Nemcsak a törődnek velem miliő megteremtése végett, hanem ezzel a hozzáállassal a találkozás alkalmával is célirányosan tudunk tisztázni kérdéseket, nem portfolio ismertetéssé válik a beszélgetés. Szabolcs nagyon alapos és precíz tájékoztatást adott a lehetőségeimről, minden kérdésemre válaszolt, egyáltalan nem éreztem bármilyen pressziót vagy türelmetlenséget a részéről, annak ellenére, hogy hosszúra nyúlt a találkozónk. Végül sikerült tisztán látni az egyes lehetőségeimet, és választottam is nyugdíj előtakarékossági terméket. Ezt Szabolcs felkészültségének és segítőkészségének köszönhetem. Mindent összevetve nagyon jó tapasztalatom volt a céggel - Szabolccsal kapcsolatban, csak ajánlani tudom minden "bizonytalan halogató" számára - itt kaptok segítséget. Szeretném kiemelni, hogy a beszélgetés alkalmával többször elhangzott, hogy nem hagynak magadra a szerződés megkötését követően sem, bármilyen kérdés felmerül hozzájuk lehet fordulni bizalommal és mindez anélkül történik, hogy a cég hívogatna.
Még több vélemény
Gábor Bodnár
Gábor Bodnár
egy hónapja
Az idei célom az volt, hogy valamilyen nyugdíjmegtakarítást hozzak létre. Telefonon kaptam néhány megkeresést különböző biztosító társaságtól. De, szerettem volna több viszonyítási alapot megvizsgálni, mielőtt végső döntést hozok. Tehát, kíváncsi lettem volna több ajánlatra is. Kis keresgélés után rátaláltam a Grantis oldalára. Ami elsőre szimpatikusnak tűnt, hogy itt segítenek megtalálni az ügyfelek igényeikhez illeszkedő, személyre szabott pénzügyi megoldásokat. Gyors regisztráció és telefonos egyeztetés után, Kapitány András segítségével könnyedén át tudtuk beszélni a különféle lehetőségeket. Külön tetszett, hogy itt teljesen egyértelmű és mindenféle rábeszélés nélküli független tájékoztatást kaptam első körben a nyugdíjcélú megtakarításokról. Illetve ezek mellé, még egyéb pénzügyi megtakarításokról is szívesen tájékoztatott. Már az első személyes találkozó alkalmával minden felmerülő kérdést megválaszolt és a szükséges információkat időben elküldte számomra. Ezúton szeretném megköszönni Andrásnak a maximális segítőkészséget, profi tanácsokat, melyet a nyugdíjbiztosítási portfólióm kiválasztása során nyújtott számomra. Ajánlom a Grantis-t mindenkinek, akinek független, megbízható és szakmailag is profi pénzügyi tanácsadásra van szüksége.
Még több vélemény
Dora Danko
Dora Danko
egy hónapja
Meglévő nyugdíjelőtakrékosságommal kapcsolatban nem voltam teljesen biztos, így rövid keresgélés után jutottam a GRANTIS oldalára, aminek felépítése, az előzetes felmérője és az alapítók története meggyőzött arról, hogy megadhatom kontakt adataimat további tájékozódás céljából. Másnap Szalai Szabolcs keresett meg, aki annak ellenére, hogy tudta, hogy elsősorban az érdekel, hogy tényleg a jelenlegi futó szerződésem a legkedvezőbb-e, nagyon készséges volt és felajánlotta, hogy szívesen elmagyarázza. A találkozó gördülékenyen ment, Szabolcs türelmes, releváns szakember, jó pár év tapasztalattal a háta mögött. Széleskörűen tájékoztatott a befektetési lehetőségekről. További témákban is, úgymint életbiztosítás és hosszabb távú befektetés gyermek részére kellően alapos tájékoztatást kaptam. Ami kimondottan szimpatikus volt a felkészültsége mellett az az, hogy nem nyomult úgy, ahogy a tanácsadók általában szoktak és az, hogy saját tapasztalatai is vannak a különböző befektetésekkel, intézetekkel. Azt hiszem, ez egy win-win szituáció volt, ő szerződő ügyfelekre talált, mi meg nagyobb anyagi biztonyságban tudjuk a családunkat. Köszönjük GRANTIS! Csak így tovább!
Még több vélemény

Ne halogass, mert az elvesztegetett időt a pénztárcád bánja.

Nem mindegy, hogy havi 50 vagy 20 ezer forintból lesz 14,5 millió forintod.

Indulj el az öngondoskodás útján még ma!

Nem halogatok, elindulok!