Kíváncsi vagy, hogyan duplázhatod meg a nyugdíjad?

Töltsd ki az űrlapot, és segítünk választani
a több mint 100 féle nyugdíj előtakarékosság közül!

 

Fontos tudnod, hogy

 • mindez teljesen ingyenes,
 • nem kötelezünk semmilyen termék megvásárlására,
 • függetlenségünket nagyon komolyan vesszük.

 

Rengeteg munkát és utánajárást megspórolunk neked,
és a 8 éves szakmai tapasztalatunk a garancia arra,
hogy minden szükséges információt megkapsz a jó döntéshez.

 

Sebestyén András

a GRANTIS nyugdíjszakértője

Töltsd ki az űrlapot, és megkeressük neked a legjobb ajánlatokat!

Ha láttad ezt a videónkat, akkor te is tudod, hogy veszélyben a nyugdíjad

 

Az állam nem lesz képes számunkra egy megélhetésre elégséges nyugdíjat biztosítani, így neked kell tenned arról, hogy ne szegénységben teljen az időskorod. Egyre kevesebb gyermek születik, és egyre tovább élnek az idősek. Nincs, aki eltartsa a nyugdíjasokat, így csak adóemeléssel tudják orvosolni a helyzetet – de csak átmenetileg, mert egyre kevesebb az adózó. A nyugdíjkorhatárt 65 évre emelték, és ki tudja, meddig emelik még. Ugye te sem akarsz a végtelenségig dolgozni?

Statisztikailag 7-14 évig is nyugdíjas lehetsz, és ha nem akarsz nélkülözni, érdemes minél előbb elkezdeni félretenni.

14,5 millió forinttal a zsebedben is nyugdíjba mehetsz!

Nem mindegy, hogy mikor kezdesz neki a takarékoskodásnak! Tegyük fel, hogy 14,5 millió forintot akarsz összegyűjteni időskorodra.

Így számoltunk


befizetéseid + 20% állami támogatás + 7% hozam – 2-3% költség


Ha a fenti feltételek adottak, akkor 14,5 millió forint összegyűjtéséhez

 • 15 éves távon havi 50 ezret (3% éves költség),
 • 25 éves távon havi 20 ezret kell félretenned (2% éves költség).
(A kalkulációkban nem számoltunk indexálással és inflációval.)

Ugye nem mindegy, hogy havi 50 vagy 20 ezer?

Nézd meg rövid videónkat a témában!

Így duplázd meg a nyugdíjad!
Így duplázd meg a nyugdíjad!

A videó mindössze 2 perc.

Miért kezdj bele most?

Azzal, hogy időben lépsz, rengeteg pénzt spórolhatsz.

 • A félretett pénzed a bankszámládon csak inflálódik.
 • Ha készpénzben tartod, akár el is lophatják.
 • És így lemaradsz a potenciális hozamokról.
Miért kezdj bele most?

Tudtad, hogy akár évi 280.000 forint állami támogatást is kaphatsz a megtakarításod mellé?

Az állami támogatás jelen esetben azt jelenti, hogy visszakapod a befizetett adód egy részét. Az éves befizetett megtakarításod után maximum 20% adójóváírást kaphatsz (nyugdíjbiztosításnál akár évi 130 ezer forintot).

Háromféle nyugdíjcélú megtakarítás érhető el jelenleg

 1. A nyugdíjbiztosítás,
 2. az önkéntes nyugdíjpénztár,
 3. és a nyugdíj-előtakarékossági számla (NYESZ).

 

 

Mindegyikre igénybe vehetsz évi 20% adójóváírást a törvény értelmében, és mindegyik mögött értékpapír alapú befektetések vannak, amik hozamot termelnek neked. A lejárati összegben azonban milliós eltérések lehetnek a választásod függvényében.

Háromféle nyugdíjcélú megtakarítás érhető el jelenleg

Nem mindegy az sem, melyikkel mennyire kell aktívan foglalkoznod a három közül

NYESZ

A NYESZ-nél nincs melletted sem tanácsadó, sem más szakértő. Ha értesz a tőzsdézéshez, vettél már állampapírt, esetleg TBSZ-ed is van, akkor ez nem fog gondot okozni. Ha máris elvesztetted a fonalat, akkor inkább nem javasolnánk.

Önkéntes nyugdíjpénztár

Az önkéntes nyugdíjpénztáraknál általában 3-5 előre összeállított befektetési csomagból választhatsz. Ezekkel nem nagyon tudsz mellényúlni, legfeljebb a hozamaid lesznek alacsonyak. A nyugdíjpénztárak ugyanis sokak ízlése szerint túlzottan konzervatív befektetési politikát folytatnak, fiatalon így nem biztos, hogy ezekben van a legtöbb potenciál.

Nyugdíjbiztosítás

A nyugdíjbiztosítás a kettő közt foglal helyet. Nagy szabadságot ad a befektetések terén, rajtad múlik, mennyit kockáztatsz a magasabb hozamok érdekében, sőt választhatsz olyan befektetéseket is, amelyeket szakemberek menedzselnek. Ugyanakkor nem vagy magadra utalva, mert kapsz magad mellé egy pénzügyi tanácsadót is, aki ellát jótanácsokkal.

Nyugalom, nem kell ennyiből döntened. Mi is inkább a számok emberei vagyunk.

Időt-pénzt-energiát nem sajnálva kifejlesztettünk egy nyugdíj megtakarítás összehasonlító kalkulátort, hogy össze tudjuk hasonlítani neked a különböző ajánlatokat. Függetlenek vagyunk, így nekünk fontos, hogy a legjobb ajánlat megtalálására törekedjünk.

Több mint 100 ajánlatot szinte lehetetlen átlátni kalkulátorok nélkül.

És nincs is rá szükséged, hiszen a számolást elvégezzük helyetted, amit aztán szívesen el is magyarázunk.

Nincs ködösítés, nincs ferdítés, nincs apróbetűs rész.

Csak töltsd ki a lenti űrlapot, és akár már holnap össze is kötünk egy független pénzügyi tanácsadónkkal, aki díjmentesen méri fel az egyéni helyzetedet, igényeidet, és ehhez mérten tételesen hasonlítja össze a számodra potenciálisan legjobb ajánlatokat.

Ezt az űrlapot töltsd ki, ha megtakarítással dupláznád meg a nyugdíjadat!

Ha kitöltöd az űrlapot, egy munkanapon belül hívni fog egy kedves kollegánk, hogy pontosíthassa az igényeidet.


Mi fog történni?

Kitöltöd az űrlapot

ma

Azért szükséges megadni az adataidat, hogy egy kollégánk felvehesse veled a kapcsolatot.
Felhívunk

a következő munkanapon

Egy segítőkész kollégánk felhív, hogy elmondhasd neki, milyen igényeid vannak, mire vagy kíváncsi, aztán összeköt azzal a szakemberünkkel, aki személyesen is a segítségedre lesz.
Találkozunk

amikor ráérsz

A megbeszélt időpontban szakértőnk felcsapja a laptopot, és konkrét számokkal mutatja meg, számodra melyik nyugdíjmegtakarítások lennének ideálisak.
Számíthatsz ránk!

a szerződéskötés után is

A mi munkánk nem ér véget a szerződés indulásakor. Figyelemmel kísérjük a megtakarításod alakulását, mert számunkra fontos, hogy valóban elérd a célod. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk közvetített szerződések 99,4%-a még mindig él.

Miért bízz bennünk?

99,4%-os szerződés megmaradási arány

2009-es alapítású, magyar, nem MLM alapú cég

30+ magasan képzett tanácsadó

5.600-nál is több ügyfél

havi átlag 500 bejövő érdeklődés

100-nál is több ügyfélvélemény

Nekik már segítettünk kiválasztani a számukra ideális megtakarítást

László Horváth
László Horváth
egy hónapja
Nyugdíjmegtakarítás miatt szerettem volna bővebb információt megtudni, és miután a google-ban rákerestem a "nyugdíjmegtakarítás" szóra, azonnal feldobta a Grantis weboldalát. Nagyon jól szerkesztett internetes oldal, ahol célirányosan az ember szinte minden kérdésére választ kap, de azért személyes tanácsadásra is szükségem volt, hogy a különböző ajánlatokat össze tudjam hasonlítani egy szakember segítségével. A tanácsadó nagyon segítőkész volt, nem próbált meg semmit sem rámsózni, profi igényfelmérés utána a lehetőségeket felvázolta és végül segített kiválasztani a számomra legjobbnak vélt ajánlatot, így meg is kötöttük a szerződést. Ezt követően is bármi kérdésem volt, mindig készségesen állt rendelkezésemre, szóval a kezdeti félelmem, hogy esetleg magamra leszek hagyatva, szerencsére tévesnek bizonyult. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat, mert valóban nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfél elégedettségre és hosszú távon elkötelezettek ügyfeleik irányába. Ráadásul bármi technikai jellegű kérdés felmerül, abban is tudnak segíteni (pl. adatmódosítás miatt felveszik a kapcsolatot a biztosítóval), és a többi közvetítővel ellentétben ők nem indítanak hideg hívást, ami szintén szimpatikus volt számomra.
Még több vélemény
Gabriella Kenéz-Nagy
Gabriella Kenéz-Nagy
egy hete
Nyugdíjmegtakarítás céljából keresgéltem a neten és a Grantis oldalára jutottam el, ami már az első pár mondat után szimpatikussá vált. Nagyon könnyen, csupán néhány kattintással már sikeresen regisztráltam, és ahogyan az oldal is ígérte, egy napon belül már keresett is a debreceni kolléga. Krasznai Dávid az első pillanattól kezdve minden segítségével alátámasztotta, hogy az ügyfél számára fontos és igyekezett a lehető legjobb megoldást az igényeimnek megfelelően testre szabni. A személyes találkozók alkalmával minden felmerülő kérdést megválaszolt és a szükséges információkat időben elküldte, ami a döntésemet segítette. Az időpont egyeztetések is rugalmasak voltak, nem volt semmi körülményeskedés, a beszélgetések jó hangulatban teltek és valóban azt érzetem, hogy szeretné a számomra legjobb megoldást megtalálni. Sikerült! Köszönöm Dávidnak az eddigi segítségét és további sok sikert kívánok neki!
Még több vélemény
Gabriella Iker Knoll
Gabriella Iker Knoll
az elmúlt héten
Tanácsadóm Izsáki Mihály. A Grantis részéről hívott engem ,ami után a felületen biztosítás ügyben keresgéltem. Ami nagyon tetszett a megkeresésében, hogy nem volt tolakodó, nem erőltetett semmit, kérdéseivel segítette a folyamatot , hogy személyre szabott biztosításom legyen. Hagyott időt arra, hogy a magam tempójában gondoljam át  az általa felvázolt lehetőségeket. Nyugodt , érthető, de  ugyanakkor szakszerű kommunikációja  és vidám , de tiszteletet adó stílusa miatt bizalmat tudtam szavazni neki. A személyes találkozás során is meggyőzött arról, hogy széles körű ismeretekkel rendelkezik, kérdéseimre mindig releváns választ adott.. Az ügyintézés menetét is támogatta a megfelelő információkkal .Sok sikert kívánok a további munkájához!
Még több vélemény

Ne halogass, mert az elvesztegetett időt a pénztárcád bánja.

Nem mindegy, hogy havi 50 vagy 20 ezer forintból lesz 14,5 millió forintod.

Indulj el az öngondoskodás útján még ma!

Nem halogatok, elindulok!