130 ezer Ft-ot kaphatsz minden évben, ha
félreteszel nyugdíjra!

Ha nyugdíjbiztosítást indítasz, akkor a befizetett adódból
+20%-ot minden évben vissza tudsz igényelni erre.

Éves 650.000 Ft-os befizetésnél, ez 130 ezer Ft ingyenpénz évente.
2017-ben már 200 ezer magyarnak van nyugdíjbiztosítása.

Mikor szánjunk 1 órát erre?

Ne maradj le a 130 ezer Ft-ról!
1 óra alatt mindent elmondok neked, amit tudnod kell a nyugdíjbiztosításokról! A kolléganőm mikor hívhat ezzel kapcsolatban?

Az állam nem tud elég nyugdíjat fizetni, ezért ad vissza az adónkból.

Sipos Csaba vagyok, a nyugdijbiztositas.com vezető szakértője. 55 fős csapatommal havonta 600-800 érdeklődőnknek segítünk az államtól független privátnyugdíj megteremtésében.

A KSH szerint 2017-ben az átlagbér 201 ezer forint, az átlagnyugdíj viszont mindössze 131 ezer forint.  Az öregedő társadalom miatt egyre kevesebb dolgozónak kell megtermelnie a nyugdíjunkat, ezért az állam adóvisszatérítéssel ösztönöz mindenkit az öngondoskodásra.

Az SZJA törvény 2014-től lehetővé teszi, hogy, aki egy nyugdíjcélú előtatakarékossági szerződésbe félretesz, az a befizetései +20%-át, de maximum 130.000 Ft-ot minden évben visszaigényeljen az SZJA-jából.
Havonta 25.000 Ft félretett nyugdíjpénz így valójában 30.000 Ft-ot jelent.

VIGYÁZZ! Ennél a 130 ezernél sokkal többet, akár milliókat is bukhatsz, na nem jól választasz… Mutatom mit kell még tudnod:

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Több mint 64 féle nyugdíjbiztosítást kínálnak ma. Mindegyikre jár a 20%-os adóvisszatérítés, de ezen túl olyan súlyos különbségek vannak ezek között, mint ha autót vennél. Eltérés a költségekben, az elérhető hozamokban, a szüneteltetésben és a bónuszokban.

Ha egy havi 25.000 Ft-os nyugdíjbiztosítást nézel akkor egy rossz választással 5 milliót bukhatsz, de egy közepessel is 3 millióval kevesebb pénzed gyűlik majd össze a nyugdíjadra.

Ezért csak olyan független szakértő tud neked segíteni a választásban, aki számszerűen össze tudja neked hasonlítani a pénzintézeti ajánlatokat!

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Összegyűjtöttük neked a piac több mint 64 nyugdíj célú megtakarítását és kalkulátorral segítünk választani!

Az országban 2015-ben, mi hasonlítottuk össze először az adóvisszatérítéses nyugdíjbiztosításokat. Erről akkor az ORIGO is írt. Azóta minden terméket nyomon követünk, és a biztosítókkal egyeztetve darabokra szedjük őket, hogy minden pillanatban a tényeket tudjuk megmutatni.

55 fős csapatommal 2009 óta azért dolgozunk, hogy a nyomulós és hozzá nem értő “pénzügyi tanácsadók” után végre egy pozitív tapasztalatban is lehessen részed. Nincsen saját termékünk, vagy preferált pénzintézetünk. A te megbízásodból dolgozunk, és a piacon bárki számára elérhető nyugdíj megtakarításokat hasonlítjuk össze neked. Mi csak infót szállítunk, de a döntés minden esetben a tiéd.

Számodra a tanácsadásunk ingyenes, mert minket majd az a pénzintézet részesít sikerdíjban, amelyiket a kalkulátorunk és a konkrét számok alapján te választasz ki. Nem kell körbejárnod a bankokat és biztosítókat és értened sem kell a pénzügyekhez.

Igényeld december 31-ig a 130.000 Ft-os adójóváírást és választ azt a nyugdíjbiztosítást, amelyikkel a legtöbb pénzed lesz a lejáratkor!

Nem szeretnék lemaradni!

Ugye ez nem olyan mint a magánnyugdíjpénztár volt?

A magánnyugdíjpénztárakat a bruttó béredből, járulék formájában vonták le, ugyanúgy mint bármelyik adót így az technikailag soha nem volt a te pénzed. A nyugdíjbiztosítás ezzel ellentétben több száz éves múltú és nemzetközi biztosítóknál érhető el. Az ide befizetett pénz így pont annyira a tiéd mint a bankszámlád. Erről a TV-ben is beszéltünk:

A nyugdíjbiztosítás független az államtól.
A nyugdíjbiztosítás független az államtól.

Az ATV-ben beszéltünk a témáról.

Kis kép

35 évesen elkezdve dupla annyi nyugdíjkiegészítést tudsz felhalmozni, mint ha csak 45 évesen kezdenéd el. Más szóval: egy havi 20 ezres nyugdíj célú megtakarítással számolva is, évente 1 milliót buksz azzal, ha halogatod ezt a témát. Biztos, hogy ráérsz még ezzel foglalkozni?

Az idő így is úgy is telik. Dolgozzon inkább érted!

Üljünk le egy kávé mellett és számoljuk ki együtt, hogy mik a lehetőségeid!

Jelentkezz az ingyenes konzultációra és kezdd nyugodtan a 2018-as évet!

30 magasan képzett tanácsadóval dolgozunk, akik naponta járják az országot. Találkozhatunk nálad, a munkahelyeden, vagy az Oktogoni irodánkban is. Töltsd ki az űrlapot, üljünk le egy kávéra és én ígérem, hogy ez az óra lesz a legjobb befektetésed idén! Barátsággal: Sipos Csaba

Hogy mi is fog most történni?

Kitöltöd a jelentkezési lapot

ma

Azért szükséges megadni az adataidat, hogy egy kollégánk felvehesse veled a kapcsolatot.
Felhívunk

a következő munkanapon

Egy segítőkész kollégánk felhív, hogy elmondhasd neki, milyen igényeid vannak, mire vagy kíváncsi, aztán összeköt azzal a szakemberünkkel, aki személyesen is a segítségedre lesz.
Találkozunk

amikor ráérsz

A megbeszélt időpontban szakértőnk felcsapja a laptopot, és konkrét számokkal mutatja meg, számodra melyik nyugdíjmegtakarítások lennének ideálisak.
Számíthatsz ránk!

a szerződéskötés után is

A mi munkánk nem ér véget a szerződés indulásakor. Figyelemmel kísérjük a megtakarításod alakulását, mert számunkra fontos, hogy valóban elérd a célod. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk közvetített szerződések 99,4%-a még mindig él.

Mi, a Nyugdíjbiztosítás.com 55 fős csapata, 2009 óta mindenünket a független tájékoztatásra tesszük fel

  1. Az országban először jelentünk meg olyan összehasonlító kalkulátorral, amely a pénzintézetek nyugdíjszámláit forintra pontosan rangsorolta. Ezt egy személyes találkozón te is láthatod.
  2. A klasszikus nyomulós biztosítási ügynökök ellen küzdünk azzal, hogy minden információt odaadunk ingyen, így bárkinek segítünk, aki hozzánk fordul, de senkit nem zaklatunk hideghívásokkal.
  3. Tanácsadóink 5-15 év tapasztalattal rendelkező gazdasági-pénzügyi szakemberek, akikkel végre őszintén tudsz majd beszélgetni.

Nagyjából kéthetente hívnak meg minket a Tv-be, és a neten is sok helyen találkozhatsz a cikkeinkkel, mert nekünk az az első, hogy te tájékozott legyél!

99,4%-os szerződés megmaradási arány
2009-es alapítású, magyar, nem MLM alapú cég
30 magasan képzett tanácsadó
5.600-nál is több ügyfél
havi átlag 500 bejövő érdeklődés
100-nál is több ügyfélvélemény

Nézd! Ezt érezték azok, akik leültek velünk beszélgetni:

Lajos Polgár
Lajos Polgár
4 hete
Olyan pénzügyi tanácsadót kerestem, akiben megbízhatok. Mielőtt felvettem a kapcsolatot a GRANTIS Hungary Zrt-vel, az interneten ellenőriztem is különböző fórumokban a cégről kialakult véleményt. Az olvasottak, illetve az abból általam leszűrt információk az együttműködésünk alatt igazolódtak. Sipos Csaba a teljes folyamatban konstruktív, együttműködő, alapos munkát végzett. Minden kérdésünkre válaszolt, a dokumentációkat kellő részletességgel dolgozta ki. Maximális személyre szabott ajánlatokat dolgozott ki végül feleségemnek és nekem is. Mindkettőnknek először 6-6, végül 3-3 ajánlatra szűkítette le a pénzügyi megoldásokat, melyből további gondolkodással tudtunk választani. Minden szerződést pontosan készített elő, minden tájékoztatást megadott a pénzintézetekkel kapcsolatban. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket!
Még több vélemény
Csaba Magyar
Csaba Magyar
egy hónapja
Egy netes hirdetés útján jutottam el a cég weboldalára, ahol könnyen megtaláltam azt, ami engem érdekelt, itt jelentkeztem is a megfelelő helyen. Gyors visszaigazolás után került sor a személyes találkozásra, ahol alapos és részletes tájékoztatást kaptam az engem érdeklő témában. Röviddel ezután megkaptam a három ajánlatot tartalmazó e-mailt, amelyből kiválasztottam a nekem megfelelőt. Egy hónapon belül megtörtént a szerződéskötés. Az ajánlott cég (biztosító) is gyorsan jelentkezett és minden szükséges dokumentummal ellátott. Bárkinek szívesen ajánlom a GRANTIS-t, korrekt és gyors ügyintézésre számíthat.
Még több vélemény
Évi Hajas
Évi Hajas
egy hónapja
Maximális megvagyok elégedve a Grantis szolgáltatásával. Nyugdíj célú megtakarítás miatt kerestem meg őket, baráti javaslatra írtam Pál Tímeának. Végig nagyon kedves és segítőkész volt velem, informált mindenről, ami felmerült az első beszélgetés során (és a későbbi specifikusabb kérdéseim során is), eloszlatta a kételyeimet, egy kicsit sem éreztem magam kellemetlenül, hogy nem vagyok jártas ebben a témában. Ami nagyon pozitív élmény volt számomra, hogy egyszer sem éreztem, hogy eladási szándékkal fordult volna felém, hogy mindenképpen tegyem le a voksom valamelyik termék mellett, vagy sürgetett volna, hogy döntsek. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben, ha egyéb megtakarítási, biztosítási céljaim lesznek, hozzájuk fogok fordulni. :)
Még több vélemény

Találkoztál már szakértőinkkel a TV-ben?

Szakértőinket rendszeresen keresik fel a különböző médiumok, hogy nyilatkozzanak az aktuális pénzügyi, megtakarítási vagy nyugdíjjal kapcsolatos kérdésekben.

Fiatalon még olcsó a nyugdíj előtakarékosság!
Fiatalon még olcsó a nyugdíj előtakarékosság!

Mizsei Zoltán, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Család-barátban.

Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?
Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?

Takács László, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

50 évet kellene dolgoznunk a jó nyugdíjhoz.
50 évet kellene dolgoznunk a jó nyugdíjhoz.

Sipos Csaba, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

Kérdésed van?

Összeírtam a leggyakrabban felmerülő gondolatokat, és meg is válaszoltam őket.

Hogyan lehet díjmentes a kalkuláció?

Az információ nagy kincs, de mi abban hiszünk, hogy mindenkinek joga van ingyen megismerni a lehetőségeit. Ha pedig úgy döntesz, elkötelezed magad egy megtakarítás mellett, és szerződést kötsz, akkor az adott pénzintézet sikerdíjban részesít minket a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott mértékben. Mivel a legtöbb nagy biztosítót ajánlhatjuk, és mind közel azonos mértékben honorál minket, nem vagyunk rákényszerítve semmiféle részrehajlásra. A rajtunk keresztül megkötött megtakarítások így nem kerülnek többe, mintha a pénzintézetnél kötnéd meg őket.

Miért kell megadnom a számomat?

Azért kérjük el a telefonszámod, mert mindenképp pontosításra van szükség ahhoz, hogy az igényeidhez leginkább passzoló ajánlatokat tudjuk neked bemutatni. Személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és nem kell tartanod attól, hogy rossz kezekbe kerülnének vagy visszaélnének vele.

Miért éri meg pont itt kalkulációt kérni?

Olyan nyugdíj előtakarékosságot keresel, amivel valóban jól járhatsz. Nem szeretnél találkozni 5-10 nyomulós ügynökkel és a biztosítókat sem szeretnéd körbejárni emiatt. Nem tudsz és nem is szeretnél 3 hetet arra szánni, hogy ezzel foglalkozz. Rövid, érthető, független és mindenre kiterjedő tájékozatásra és egy alapos megtakarítási kalkulációra van szükséged, nyomulás nélkül. Mi ebben tudunk neked segíteni.