UNIQA Trendkövető Global 100 Eszközalap (2014.12.14)

Verba György | Mánia Fitness
Verba György

A Trendkövető Global 100 Eszközalap a rövid- és középtávú emelkedő trendek kihasználására törekszik. Az Eszközalap elsősorban a C-QUADRAT ARTS Best Momentum befektetési alap mozgását követi, amely akár 100%-os súlyt is kaphat, de legalább 80%-ban minden esetben megjelenik a portfólióban. A 20%-os mozgásteret időszakosan bankbetétekbe való invesztálására, illetve a tőke készpénzállományban való tartására használhatják ki az alapkezelők.

A C-QUADRAT ARTS Best Momentum befektetési politikája arra irányul, hogy kiválasszák a múltban a legjobban teljesítő eszközöket és a trend folytatódására alapozva használják ki a piaci lehetőségeket. A mögöttes alap is részvényalapokba fektet automatizált kereskedési rendszeren keresztül, amelyek számtalan alap kiértékelése során kerülnek beválasztásra. 14 iparágban eszközöl befektetéseket a C-QUADRAT ARTS Best Momentum, 56 régió/ország befektetési termékei közül válogatva.

UNIQA Trendkövető Global100 portfólió

Elsősorban azoknak ajánlott az UNIQA Trendkövető Global 100 Eszközalap, akik egy megfelelően diverzifikált, kiugró hozamokat is elérni tudó alapra vágynak, de ennek fejében elfogadják az alappal járó átlagosnál némileg magasabb kockázatot.

Uniqa Trendkövető Globál100

A C-QUADRAT ARTS Best Momentum idei +11.37%-os eredménye jócskán felülteljesíti a +5.54%-os átlaghozamát. A megfelelő súlyozás-változtatásoknak köszönhetően az UNIQA Trendkövető Global 100 Eszközalap túl tudta szárnyalni a mögöttes termék hozamát, amely jelenleg +14.25%-os hozamot produkált az év végéhez közeledve.

UNIQA Trendkövető Global100
portfolife

Ezt a cikket 1016 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Sebestyén András

Kérdésed van? Tedd fel most!

Sebestyén András vagyok, nyugdíjmegtakarítási szakértő. Ha bármilyen kérdésed van nyugdíj előtakarékossággal kapcsolatban, csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

+36 1 585 8555