UNIQA Trendkövető Global 100 Eszközalap (2014.12.14)

Verba György

A Trendkövető Global 100 Eszközalap a rövid- és középtávú emelkedő trendek kihasználására törekszik. Az Eszközalap elsősorban a C-QUADRAT ARTS Best Momentum befektetési alap mozgását követi, amely akár 100%-os súlyt is kaphat, de legalább 80%-ban minden esetben megjelenik a portfólióban. A 20%-os mozgásteret időszakosan bankbetétekbe való invesztálására, illetve a tőke készpénzállományban való tartására használhatják ki az alapkezelők.

A C-QUADRAT ARTS Best Momentum befektetési politikája arra irányul, hogy kiválasszák a múltban a legjobban teljesítő eszközöket és a trend folytatódására alapozva használják ki a piaci lehetőségeket. A mögöttes alap is részvényalapokba fektet automatizált kereskedési rendszeren keresztül, amelyek számtalan alap kiértékelése során kerülnek beválasztásra. 14 iparágban eszközöl befektetéseket a C-QUADRAT ARTS Best Momentum, 56 régió/ország befektetési termékei közül válogatva.

UNIQA Trendkövető Global100 portfólió

Elsősorban azoknak ajánlott az UNIQA Trendkövető Global 100 Eszközalap, akik egy megfelelően diverzifikált, kiugró hozamokat is elérni tudó alapra vágynak, de ennek fejében elfogadják az alappal járó átlagosnál némileg magasabb kockázatot.

Uniqa Trendkövető Globál100

A C-QUADRAT ARTS Best Momentum idei +11.37%-os eredménye jócskán felülteljesíti a +5.54%-os átlaghozamát. A megfelelő súlyozás-változtatásoknak köszönhetően az UNIQA Trendkövető Global 100 Eszközalap túl tudta szárnyalni a mögöttes termék hozamát, amely jelenleg +14.25%-os hozamot produkált az év végéhez közeledve.

UNIQA Trendkövető Global100
portfolife

Ezt a cikket 2111 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelentkezz díjmentes nyugdíjtanácsadásunkra, és megkeressük a hozzád illő megoldást!

Mindössze 1 óra alatt, egy személyes konzultáció keretében felmérjük az élethelyzetedet, elképzeléseidet, és több tucat ajánlat közül segítünk kiválasztani a hozzád illő nyugdíj-előtakarékosságot!

+36 1 585 8555