UNIQA Biztonság Eszközalap (2014.12.12)

Verba György

Ahogy arra a neve is utal, az UNIQA Biztonság igen alacsony kockázattal működő eszközalap. Az alapösszetételének java részét Magyar Állampapírokba fektető befektetési alapok adják, így csak igen mérsékelten befolyásolják a piaci körülmények az alap teljesítményét. 70%-os aránnyal tartalmazhat az UNIQA Biztonság Eszközalap egy évnél hosszabb, illetve 30%-kal egy évnél rövidebb lejáratú értékpapírokat. Kifejezetten azoknak ajánlott ez az alap, akik különösen kockázatkerülők, de a banki kamatokat meghaladó hozamokra vágynak és a hosszú távú kiegyensúlyozott növekedést részesítik előnyben.

UNIQA Biztonság portfólió

A mérsékelt növekedés 2014-ben is folytatódott, az év végéhez közeledve már meghaladásra kerültek az alacsony szintekre vágott kamatok. Idén egyelőre +3.78%-os hozamnál jár az UNIQA Biztonság Eszközalap.
Mérsékelt hozamot tudott elérni egyelőre 2014-ben az UNIQA Abszolút hozam Eszközalap, de az alap sajátosságából fakadóan megfelelő piaci körülményekkel még esélyes a 6-7%-os éves cél megközelítése, a jelenlegi +2.61%-os növekedésről.

UNIQA Biztonság
portfolife

Sebestyén András

Kérdésed van a cikk kapcsán? Tedd fel itt nekem!

Sebestyén András vagyok, a Nyugdíjbiztosítás.com alapítója. Örömmel venném, ha megosztanád velem, ami a fejedben van a cikkel kapcsolatban!

Ezt a cikket 1532 nappal ezelőtt írtuk. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
+36 1 585 8555