De mi a bizonyíték arra, hogy a Grantis valóban független?

 • Nincs saját termékünk
  Egy értékesítő csak a saját termékét fogja ajánlani neked, és sosem fog átküldeni a konkurenciához, akkor se, ha a másik ajánlat jobb. A Grantis egyetlen “terméke” a tanácsadás, tehát nincs saját pénzügyi konstrukciónk, így őszintén tudunk beszélni bármelyik ajánlatról.
 • Akár az egész pénzügyi piacot összehasonlítjuk
  Független közvetítőnek jogilag akkor mondhatja magát valaki, ha legalább három pénzintézet termékeit képes forgalmazni. Mi nem értük be ennyivel, és 20-nál is több pénzügyi szolgáltatóval kötöttünk szerződést, hogy meg tudjuk versenyeztetni az ajánlatokat, és a legjobbat adhassuk ügyfeleinknek.
 • Mindegy, kitől kapunk sikerdíjat
  A pénzügyi piacon mindenki sikerdíjból (jutalékból) él, csak sokan nem vallják be. Ha rajtunk keresztül választasz konstrukciót, attól még az nem lesz drágább, mert a jutalékot így is, úgy is levonják mindenhol. Mi pont akkora jutalékot kapunk, mint a pénzintézet ügynöke, aki egyetlen terméket értékesít, csak mi meg is dolgozunk ezért a pénzért. A függetlenségünket pedig azért sem befolyásolja ez, mert nekünk mindegy, melyik pénzintézet sikerdíjából részesülünk, úgysincs köztük lényegi eltérés, mivel az MNB szabályozza ezek mértékét. Nekünk fontosabb, hogy azt kapd, amivel elégedett leszel utána.
 • Nekünk fontosak az internetes visszajelzések
  Mivel a megkeresések jelentős részét interneten keresztül kapjuk, így rendkívül fontos számunkra, hogy jó visszajelzések szülessenek rólunk az online felületeken. Ezt csak úgy tudjuk elérni, ha ügyfeleink valóban azt kapják, amit szerettek volna, és hosszú távon is elégedettek velünk. Ezeket a visszajelzéseket nem tudjuk sem szerkeszteni, sem törölni, ezért hiteles képet nyújtanak szolgáltatásunkról. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink közel 100%-a pozitívan értékelt minket.
 • Tiéd a végső döntés
  A végére jutott a talán legfontosabb érv: a lehetőségeket közösen beszéljük meg, de a végső döntés a tiéd. Azt a konstrukciót választod, ami neked szimpatikus.

Személyesen szívesen
elmagyarázunk neked mindent
.

Hogy néz ki nálunk a tanácsadás?

Hogyan tudunk segíteni neked?

Miért a Grantis?

Miért a Grantis?

Mitől vagyunk függetlenek?

Mitől vagyunk függetlenek?