Így hasonlítunk össze neked 60+ nyugdíjbiztosítást

Növeld meg a nyugdíjad összegét egy nyugdíjbiztosítással!
A kép nem illusztráció. A saját fejlesztésű nyugdíjbiztosítás-összehasonlítónkat ábrázolja.

A különbség: 10.250.000 Ft a nyugdíj-előtakarékosság javára.

EGY ÚJ AUTÓ ÁRÁT IS ELBUKHATOD, HA ROSSZUL VÁLASZTASZ!

Ha egy havi 25.000 Ft-os nyugdíjbiztosítást nézel, akkor egy rossz választással 5 milliót bukhatsz, de egy közepessel is 3 millióval kevesebb pénzed gyűlik majd össze a nyugdíjadra.

Havi 700-an fordulnak hozzánk, hogy független kalkulátorunkkal mutassuk meg nekik a számokat és a nyugdíj célú ajánlatok rangsorát. Neked is tudunk segíteni.

Növeld meg a nyugdíjad összegét egy nyugdíjbiztosítással!

Segítünk a választásban. Tedd fel kérdéseidet!

Növeld meg a nyugdíjad összegét egy nyugdíjbiztosítással!

Az egy év alatt befizetett nyugdíj-megtakarításod 20%-át visszakaphatod a korábban befizetett személyi jövedelemadódból, ami maximum 130.000 Ft lehet. Ez a privát nyugdíjszámládra kerül, ami itt további hozamokat termel. Ezzel a lehetőséggel minden évben élhetsz. Érdemes kihasználnod, mert különben elveszted ezt a plusz pénzt.
Az általad kiválasztott pénzintézet sikerdíjban részesít minket a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott mértékben. Mivel a legtöbb nagy biztosítót ajánlhatjuk, és mind közel azonos mértékben honorál minket, nem vagyunk rákényszerítve semmiféle részrehajlásra. A rajtunk keresztül megkötött megtakarítások így nem kerülnek többe, mintha a biztosítók függő ügynökein keresztül indítanád el.
Egy biztosító függő ügynöke csak a saját termékét ismeri és ajánlja neked. Mi a teljes piacot függetlenként vizsgáljuk. Végeredményben így ugyanúgy egy pénzintézet ügyfele leszel, de nem akármelyiké: a hozzád legjobban illőt választjuk ki közösen. És nem az a legjobb, amit mi ígérünk, hanem amit a számok is alátámasztanak.
A nyugdíjbiztosításoknál léteznek megoldások arra az esetre, ha átmenetileg pénzügyi nehézségeid adódnának (például díjszüneteltetés, díjcsökkentés, díjmentesítés). Azzal viszont számolnod kell, hogy legalább 10 éves távra érdemes elindítanod egy ilyen megtakarítást, ha jelentősebb pénzösszeget szeretnél összegyűjteni a lehető legalacsonyabb költségek mellett – még akkor is, ha egy-egy évben fizetési szünetet tartasz.
Jelentkezésed leadása után egy munkanapon belül felhív ügyfélkapcsolati munkatársunk, aki telefonos előfelmérést tart az elképzeléseidről, ezután igény szerint összeköt egy pénzügyi tanácsadónkkal, aki egy személyes tanácsadás keretében megmutatja a 3-5 hozzád leginkább illő ajánlatot. A találkozóra egy kávézóban, az irodánkban vagy akár az otthonodban kerítünk sort.
Info
A fenti cikkben szereplő megállapításokat a GRANTIS Hungary Zrt. a releváns tények és körülmények lehető leggondosabb szakmai értékelése alapján igyekezett megfogalmazni. Ebből adódóan a fenti írás nem tényközlés, hanem a GRANTIS Hungary Zrt. – megfontolt és felvállalt – szakmai véleményét jeleníti meg.
Deák Ferenc István
Linkedin
A GRANTIS és a Nyugdíjbiztosítás.com alapítója, 12 éve pénzügyi szakember, cikkíró, elemző.
Hogy néz ki nálunk a tanácsadás?

Hogyan tudunk segíteni neked?

Miért a Grantis?

Miért a Grantis?

Mitől vagyunk függetlenek?

Mitől vagyunk függetlenek?