Így zajlik egy nyugdíj tanácsadás velünk

Az egyik legnagyobb kérdés, ami érint minket az, hogy miként változik a nyugdíjrendszer, és hogyan tudunk a lehető legjobban felkészülni a nyugdíjas éveinkre. Való igaz, hogy az internet ebben nagy segítségünkre lehet, de a szakmai tudást nem lehet vele helyettesíteni, ezért érdemes szakértők segítségét kérni, ahol magas szintű, mindenre kiterjedő szolgáltatás kapunk.

Hogyan kerüljünk kapcsolatba szakértőkkel?

Mivel számos pénzintézet kínál nyugdíj megtakarításokat, ezért az egyik legjobb megoldás, ha olyan szakembert keresünk, aki függetlenül a pénzintézetektől, a számunkra legjobb ajánlatot tudja közvetíteni, nem csak a saját cégének legjobb megoldásait. Arról nem is beszélve, hogy egy nyugdíj előtakarékosságot nem csak a költségek, vagy csak a hozamok alapján kell összehasonlítani, sőt nem elegendő csak a TKM mutatót is megnézni, a helyes összehasonlításhoz egy felkészült szakemberre van szükség. Erre nagyon jó példa a nyugdíjbiztosítás kalkulátor is, ahol lehet látni, hogy azonos feltételek mellett is több millió forint különbségek lehetnek a lejárati összegekben. Az oldalunk munkatársai függetlenül, és az összes szükség kalkulátor birtokában minden igénynek igyekszenek megfelelni, hiszen a nyugdíjbiztosítások adatlapjain fel is van tüntetve, hogy melyek azok a konkrét ajánlatok, amelyeket mi is közvetíthetünk. Velünk a legegyszerűbben úgy lehet kapcsolatban kerülni, ha kitöltöd a nyugdíj tanácsadás adatlapot.

Az első kapcsolatfelvétel

Ahogy beérkezik hozzánk az ajánlatkérés, a telefonos kolléganőink felhívnak, hogy pontosítsák a megadott adatokat, illetve, hogy egyértelműsítsék a konkrét igényt, amely beszélgetés után a tanácsadónkkal egyértelműsíteni tudják, hogy mikor tudnak találkozni. A találkozó előtt természetesen fogsz kapni egy előzetes kalkulációt, amelyben 3 különböző nyugdíj megtakarítás kerül összehasonlításra. Így amikor a tanácsadónkkal találkozol, akkor szinte már csak a részleteket kell tisztázni, így a lehető leghamarabb el lehet indítani a nyugdíj megtakarítást.

A személyes találkozó

Élj az ország bármely pontján, ha úgy szeretnéd, akkor tanácsadónk házhoz megy, azért, hogy a lehető legnyugodtabb környezetben tudjátok megbeszélni, ezt az égetően fontos kérdést, a nyugdíjproblémát. Fontos még itt tisztázni, hogy szakértőink nem fognak kérni sem benzinpénzt, sem tanácsadói díjat, hiszen a mi szolgáltatásunk ingyenes. Sőt, ha rajtunk keresztül indul a nyugdíj megtakarítás, akkor annak pontosan ugyanannyi lesz a költsége, mintha nélkülünk választottad volna. Tanácsadónk, ha kell akár személyesen is tud neked különböző összehasonlításokat, és kalkulációkat készíteni, hogy mindenképpen azt a nyugdíj megtakarítást válaszd, amelyet a legjobbnak tartasz. Innentől fogva pedig jön még egy nagyon fontos dolog, a kapcsolattartás, hiszen mi nem csak azt szeretnénk, hogy elinduljon egy nyugdíj előtakarékosság, hanem azt is, hogy elérje a célját.

Bármikor állunk a rendelkezésedre!

Sajnos sokan vannak, akiknél az ajánlat kitöltése után véget ér a munkája. A nyugdijbiztositas.com csapata nem így dolgozik, hiszen minket bármikor el lehet érni telefonon, minden kérdésben szívesen segítünk, amiben csak tudunk. Ezen felül pedig itt a honlapon hetente új cikkek jelennek meg, hogy nehogy lemaradj az aktualitásokról, és igény szerint hírlevelek segítségével folyamatosan tájékoztatunk arról, hogy mi is zajlik a pénzügyi világban.

Összegezve, ahogy mondani szokták, a puding próbája az evés, tehát ha tényleg szeretnél gondoskodni a nyugdíjadról, és mindezt naprakész, és szakképzett tanácsadók által, akkor találkozzunk egy nyugdíj tanácsadáson! Egy-másfél óra alatt megtaláljuk azokat a megoldásokat, amelyekkel a legjobban jársz.

Verba György
585 Ügyfelünk Google értékelése:
4.96

Személyesen szívesen elmagyarázunk neked mindent

Tanácsadásunk ingyenes, és az is marad.
Személyesen szívesen elmagyarázunk neked mindent
Hogy néz ki nálunk a tanácsadás?

Hogyan tudunk segíteni neked?

Miért a Grantis?

Miért a Grantis?

Mitől vagyunk függetlenek?

Mitől vagyunk függetlenek?