Privát nyugdíj kockázatok nélkül?

Nyugdíjbiztosítás garantált kamattal!

 

8 biztosító kínál olyan nyugdíjbiztosítást, amelyre
a 20% adóvisszatérítésen kívül

Ön fix kamatot kap évente.

 

Ez évi 3-4%-os átlaghozamot jelenthet + az éves befizetés 20%-át ajándékba.

Töltse ki az űrlapot, és már mutatjuk is a lehetőségeket! ⟶

Itt kérjen tájékoztatást! ↓

Töltse ki ezt a rövid űrlapot, és már mutatjuk is a garantált nyugdíjbiztosításokat érthetően, egy kávé mellett, ahol Önnek kényelmes. Díjmentes és kötelezettségmentes!

Ön meg tudna élni a fizetése feléből?

⟵ Ezt a korfát már biztosan sokszor látta. De tudja is, hogy mit jelent? 30 éven belül pontosan annyi nyugdíjas lesz, mint amennyi dolgozó. 2018-ban a KSH adatai szerint 215.700 Ft az átlagfizetés, az átlagnyugdíj pedig 128.427 Ft. Ez a fizetések 60%-ával megegyező nyugdíj.

15 év múlva ez jó, ha 50% lesz, 30 év múlva pedig annak is örülhetünk, ha a fizetésünk egyharmada lesz a nyugdíjunk. De ezzel nem mondunk újat. Elég csak bekapcsolni a TV-t vagy kinyitni az újságot. Az ötvenes korosztálynak ez a következőt jelenti: 10-15 évük van hátra ahhoz, hogy az egyre csökkenő állami nyugdíjukat kiegészítsék. Ők viszont nem kockáztathatnak, biztosra kell menniük.

Erre nyújt megoldást a garantált kamatú nyugdíjbiztosítás.

Ön meg tudna élni a fizetése feléből?

Mit jelent, hogy garantált kamatú egy nyugdíjbiztosítás?

2018-ban 8 biztosító, az Aegon, a CIG Pannónia, a Generali, a GRAWE, a Groupama, a Magyar Posta, az NN és az Uniqa is fix kamatot kínál a nyugdíjra félretett pénzre.

2014 óta az SZJA törvény lehetővé teszi, hogy ha nyugdíjbiztosítást kötünk valamelyik biztosítónál, akkor erre a befizetések +20%-át az állam adóvisszatérítés formájában odaadja. Ez azt jelenti, hogy havi 20.000 Ft félretett pénz valójában 24.000 Ft-ot ér, ez a +4.000 Ft pedig a visszaigényelt és a nyugdíjbiztosításba beforgatott SZJA egy része.

Nyugdíjra viszont – az adójóváírás mellett – azért teszünk félre, hogy a pénzünk kamatozzon.

A befektetéses nyugdíjbiztosítások esetében a hozamot a választott befektetési portfóliók teljesítménye határozza meg, ezzel szemben a garantált kamatú nyugdíjbiztosítás teljesen mentes a befektetési kockázatoktól.

Itt ugyanis azt mondja a biztosító, hogy “bízd rám, hogy hol kamatoztatom a pénzt, cserébe viszont garantált kamatot adok neked!” Ezt pedig bele is írom a szerződésbe, sőt az ezen felül elért teljes hozam 1-100%-át (ajánlattól függően) is visszajuttatom neked.

Ezáltal jó eséllyel elérjük az éves 3-4%-os átlaghozamot a nyugdíjra félretett pénzünkön, ráadásul a garantált kamat és az évi +20% adójóváírás minden évben fix!

Kis kép

Kinek ajánlott a garantált hozamú nyugdíjbiztosítás?

Mindenki, aki a lehető legnagyobb biztonság mellett szeretné kamatoztatni a nyugdíjra félretett pénzét. A garantált kamatú nyugdíjbiztosítás jelenti a legkevesebb kockázatot, hiszen a fix kamat és az adókedvezmény garantálja a stabil növekedést minden évben, az ezen felül elért többlethozam pedig szintén tovább hízlalja a nyugdíjra félretett pénzt.

Ugye nem járok úgy, mint a magánnyugdíjpénztárakkal?

Sokan félnek félretenni, mert a magánnyugdíjpénztári mizéria után nem bíznak a pénzintézetekben. Itt azonban egy fontos különbséget érdemes megérteni:

A magánnyugdíjpénztári rendszer soha nem volt privát vagyon, hanem az az állami TB nyugdíjrendszer egy kiegészítő pillére volt. Oda nem a nettó bérünkből fizettünk be, hanem a bruttó bérünk egy bizonyos százalékát, adó formájában utalták oda automatikusan.

Ezzel szemben egy nyugdíjbiztosítás többszáz éves, nemzetközi biztosító társaságok kínálatában megtalálható elem, ami már évtizedek óta létezik. Mindössze a +20% adójóváírás az, ami 2014-től kiemelt kategóriába helyezte a nyugdíjbiztosításokat. Az állam tulajdonképpen ezzel a lépéssel üzeni azt, hogy öngondokodás nélkül, csak az állami nyugdíj nem lesz elég.

Biztosító ráadásul nem mehet csődbe, ha pedig mégis bajba kerülne, akkor a biztosítók közötti viszontbiztosítási rendszer miatt nem kell attól félnünk, hogy a pénzünk elveszne.

Nagyon fontos megérteni ezt a különbséget a magánnyugdíjpénztári rendszerrel, mert ha ez a kifogás tart minket távol a nyugdíj-előtakarékosságtól, akkor az olyan, mintha azért nem ennénk soha többet, mert egyszer jártunk egy rossz étteremben.

Mit tehet Ön azért, hogy bebiztosítsa a nyugdíját?

A legfontosabb az elhatározás. Ha eldöntötte, hogy elhiszi a tényeket, és a kezébe veszi a nyugdíját, az már félsiker. A siker másik felét pedig mi adjuk hozzá:

  1. Díjmentesen kiszámoljuk Önnek, hogy mekkora nyugdíjra számíthat az államtól, és mekkora lesz az a várható hiány, amelyet pótolnunk kell.
  2. Az anyagi lehetőségeihez és az életkorához mérten közösen meghatározunk egy olyan biztonságos összeget, amelyet stabilan félre tud tenni a hiány pótlására.
  3. Segítünk Önnek, hogy ebből a havi összegből a lehető legmagasabb nyugdíjkiegészítést tudja elérni. Díjmentesen elmagyarázzuk Önnek az adókedvezményeket és a garantált nyugdíjbiztosítás közül is segítünk Önnek választani.

Ennyi! Ehhez Önnek semmi mást nem kell tennie, csak egy űrlapot kitöltenie, a többit pedig ránk bízhatja.

Ne feledje, hogy a választásnak nagyon komoly tétje van! Az összes garantált nyugdíjbiztosításra jár a 20% adójóváírás, de a többlethozam nagysága, a rugalmassági feltételek és a bónuszok miatt akár milliós különbségek is lehetnek, majd a lejáratkor.

Az űrlapot itt találja:

Konzultáljon szakértőnkkel és biztosítsa be a nyugdíját!

8 éve minden egyes hónapban 600-800 ember fordul hozzánk, aki szeretné a kezébe venni a nyugdíját. Bízza ránk Ön is a megoldást! Mikor beszéljünk 1 órát a nyugdíjáról?


Hogy mi is fog most történni?

Kitölti a jelentkezési lapot

ma

Azért szükséges megadnia az adatait, hogy egy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.
Felhívjuk

a következő munkanapon

Egy segítőkész kollégánk felhívja, hogy elmondhassa neki, milyen igényei vannak, mire kíváncsi, aztán összeköti azzal a tanácsadónkkal, aki személyesen is a segítségére lesz.
Találkozunk

amikor ráér

A megbeszélt időpontban tanácsadónk felcsapja a laptopot, és konkrét számokkal mutatja meg, Önnek melyik nyugdíjmegtakarítások lennének ideálisak.
Számíthat ránk!

a szerződéskötés után is

A mi munkánk nem ér véget a szerződés indulásakor. Figyelemmel kísérjük a megtakarítása alakulását, mert számunkra fontos, hogy valóban elérje a célját. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk közvetített szerződések 99,4%-a még mindig él.

Miért választanak minket havi 600-800-an?

Mert mi, a Nyugdíjbiztosítás.com 55 fős csapataként 2009 óta mindenünket a független tájékoztatásra tesszük fel.

  1. Az országban először jelentünk meg olyan összehasonlító kalkulátorral, amely a pénzintézetek nyugdíjszámláit forintra pontosan rangsorolta. Ezt egy személyes találkozón Ön is megnézheti.
  2. A klasszikus nyomulós biztosítási ügynökök ellen küzdünk azzal, hogy minden információt odaadunk ingyen, így bárkinek segítünk, aki hozzánk fordul, de senkit nem zaklatunk hideghívásokkal.
  3. Tanácsadóink 5-15 év tapasztalattal rendelkező gazdasági-pénzügyi szakemberek, akikkel végre őszintén tud majd beszélgetni.

Ezen kívül havonta hívnak meg minket a TV-be, illetve az interneten is sok helyen találkozhat a cikkeinkkel, mert nekünk az az első, hogy Ön tájékozott legyen!

99,4%-os szerződés megmaradási arány

2009-es alapítású, magyar, nem MLM alapú cég

30+ magasan képzett tanácsadó

5.600-nál is több ügyfél

havi átlag 700 bejövő érdeklődés

100-nál is több ügyfélvélemény

Nekik már segítettünk megtalálni a számukra ideális nyugdíjcélú megtakarítást:

Marianna Hajdu
Marianna Hajdu
az elmúlt héten
Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban találtam rá a Grantisra. El is küldtem az elérhetőségem és a következő nap már keresett is Balogh Zoltán. Könyvelőként számokkal dolgozom én is, viszont a piacnak ezt a részét nem ismerem és kedvem sem volt feltérképezni a különböző nyugdíjbiztosítókat. Zoltán ebben volt a segítségemre, mindent elmondott ezzel kapcsolatban, és az összehasonlító kalkulátor segítségével megtaláltuk a számomra legjobb biztosítót. Profi, naprakész, nagyon közvetlen és ami a legfontosabb, nem erőltetett rám semmi felesleges dolgot. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Köszönöm a segítséget!
Még több vélemény
Kovacs Nora
Kovacs Nora
2 hete
Az interneten találtam a Grantis-ra nyugdíjmegtakarítás témában keresgélve és már a honlapjuk is nagyon tetszett, mert transzparens és érthető. Az emailben kapott "információs csomag" is nagyon sok hasznos információt tartalmazott laikusoknak is érthető módon. Szimpatikus az, hogy függetlenek, így biztosan én dönthetem el, hogy mit szeretnék, nem érdekük, hogy rábeszéljenek bármire is. A dedikált pénzügyi tanácsadóm Szalai Szabolcs, aki nagyon pontosan, alaposan elmagyarázta adott témában (és azon felül is) a lehetőségeimet. Mivel mérsékelten értek a befektetésekhez, így különösen pozitív volt, hogy érthetően adta át az információkat és készségesen válaszolt minden kérdésemre. Nagyon gördülékenyen ment az ügyintézés is, csak ajánlani tudom őket. Nem mellesleg a cégtörténetük bámulatos, érdemes elolvasni.
Még több vélemény
Anna Zubreczki
Anna Zubreczki
2 hónapja
Balogh Zoltán 14 éve segít nekem pénzügyi kérdésekben. 2005-ben találkoztam vele először, akkor még egy másik cég képviseletében. Friss pályakezdőként szerettem volna minél előbb elkezdeni a takarékoskodást lakásvásárlásra. Akkoriban rendkívül szkeptikus voltam minden pénzügyi tanácsadóval kapcsolatban és megmondom őszintén, eleinte Zoltánnal kapcsolatban is; féltem, hogy esetleg csak a gyors pénzszerzésre megy ki a játék. Mondanom sem kell, ez a véleményem teljesen megváltozott az évek során - nem véletlenül tart ilyen régóta az együttműködés. A legfontosabb dolog, amit kiemelnék vele kapcsolatban, az az őszinteség és pontos, korrekt tájékoztatás. Mindig részletesen elmondja az adott konstrukció vagy lépés előnyeit és hátrányait, tisztán, számomra, laikus számára is érthetően magyarázza el egy-egy lépés költség- és idővonzatait, és igen, a 14 év során előfordult olyan is, hogy azt mondta, hogy a piac aktuális gyenge helyzete miatt jobban teszem, ha további értesítésig egy befőttesüvegben vagy a párnám alatt tartom a pénzem, mert egy eseti befektetésben csak veszítene az értékéből. Azt hiszem, ez mindent elmond Zoltán korrekt szakmai hozzáállásáról. Szakértelme, hosszútávú gondolkodása, őszinte, nyílt kommunikációja és nem utolsósorban kedves és humoros személyisége miatt csak ajánlani tudom!
Még több vélemény

A nyugdíjkorhatár problémájáról pedig több cikkünk is megjelent már:

(Nyugdíjbiztosítással a nyugdíjkorhatár hosszú távon fixálható!)

Szakértőink a televízióban is többször nyilatkoztak már a nyugdíj kérdéséről:

A nyugdíjrendszer nem menti meg önmagát, a megoldás az öngondoskodás
A nyugdíjrendszer nem menti meg önmagát, a megoldás az öngondoskodás

Sipos Csaba, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

Különbségek a megyék átlagmegtakarítása között
Különbségek a megyék átlagmegtakarítása között

Mizsei Zoltán, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Család-barátban.

Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?
Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?

Takács László, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

Kérdése van? Megválaszoltuk!

Lehet, hogy már válaszoltunk is.

Hogyan lehet díjmentes a szakértői segítség?

Ön az információkért, amit tőlünk kap, az idejével fizet. Azzal az 1 órával, amit az életéből a nyugdíjára szán. Pénzbe ez nem kerül Önnek.

Ha pedig úgy dönt, hogy elkötelezi magát egy nyugdíjmegtakarítás mellett, és szerződést köt, akkor az Ön által választott pénzintézet sikerdíjban részesít minket a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott mértékben.

Mivel a legnagyobb biztosítók a partnereink, és mind közel azonos mértékben honorálnak minket, nem vagyunk rákényszerítve semmiféle részrehajlásra.

A rajtunk keresztül elindított nyugdíjmegtakarítások ráadásul nem kerülnek többe, mintha azokat a pénzintézetnél választotta volna ki, viszont az 1 órás szakértői találkozó alkalmával mindet megismerheti.

Miért kell megadnom a számomat?

Akkor tudunk garanciát vállalni a munkánkra, ha az igényeit a lehető legpontosabban megismertük. Ehhez egy telefonos egyeztetés a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módszer.

Azonban nem kell félnie, mert törvény is kötelez minket arra, hogy személyes adatait bizalmasan kezeljük, így azok garantáltan nem jutnak tovább tőlünk.

Miért éri meg találkozni egy szakértőnkkel?

Ön olyan nyugdíj megtakarítást keres, amivel valóban jól járhat. Nem szeretne találkozni 5-10 nyomulós ügynökkel, és a biztosítókat sem szeretné körbejárni emiatt. Nem tud és nem is szeretne 3-4 hetet arra szánni, hogy ezzel foglalkozzon. Rövid, érthető, független és mindenre kiterjedő tájékoztatásra és egy alapos megtakarítási kalkulációra van szüksége, nyomulás nélkül. Mi ebben tudunk segíteni.