Privát nyugdíj kockázatok nélkül?

9 biztosító kínál olyan nyugdíjbiztosítást, amelyre a 20% adóvisszatérítésen kívül fix kamatot kap évente.

 

Kösse meg nálunk! Kérjen személyre szabott összehasonlítást a legjobb ajánlatokból az űrlapon keresztül! ⟶

Kérjen személyes ajánlatot a legjobb garantált nyugdíjbiztosításokból! ↓

Töltse ki ezt a rövid űrlapot, és tanácsadónk már mutatja is a garantált nyugdíjbiztosításokat. Díjmentes és kötelezettségmentes!

Mit jelent, hogy garantált kamatú egy nyugdíjbiztosítás?

2020-ban 9 biztosító, az Aegon, a CIG Pannónia, a Generali, a GRAWE, a Groupama, a Magyar Posta, az NN, az Uniqa és az Union is fix kamatot kínál a nyugdíjra félretett pénzre (mi az összeset össze tudjuk hasonlítani Önnek).

A garantált kamatú nyugdíjbiztosítás teljesen mentes a befektetési kockázatoktól. Itt ugyanis azt mondja a biztosító, hogy “bízd rám, hogy hol kamatoztatom a pénzt, cserébe viszont garantált kamatot adok!” Ezt pedig bele is írja a szerződésbe, sőt az ezen felül elért teljes hozam 1-100%-át (ajánlattól függően) visszajuttatja Önnek.

Ezáltal jó eséllyel elérheti az éves 2-3%-os átlaghozamot a nyugdíjra félretett pénzén, ráadásul a garantált kamat és az évi +20% adójóváírás minden évben fix!

Összegyűjtöttük, melyik garantált nyugdíjbiztosítás mennyi alapkamatot és mennyi kamatbónuszt ad:

Kis kép

Kinek ajánlott a garantált hozamú nyugdíjbiztosítás?

Mindenki, aki a lehető legnagyobb biztonság mellett szeretné kamatoztatni a nyugdíjra félretett pénzét. A garantált kamatú nyugdíjbiztosítás jelenti a legkevesebb kockázatot, hiszen a fix kamat és az adókedvezmény garantálja a stabil növekedést minden évben, az ezen felül elért többlethozam pedig szintén tovább hízlalja a nyugdíjra félretett pénzt.

Garantált lejárati összegű nyugdíjbiztosítást szeretnék!

Azt szeretném, ha a szerződésben leírt összeget mindenképp megkapnám a végén.

Mutassátok az ajánlatokat!

Ugye nem járok úgy, mint a magánnyugdíjpénztárakkal?

Sokan félnek félretenni, mert a magánnyugdíjpénztári mizéria után nem bíznak a pénzintézetekben. Itt azonban egy fontos különbséget érdemes megérteni:

A magánnyugdíjpénztári rendszer soha nem volt privát vagyon, hanem az az állami TB nyugdíjrendszer egy kiegészítő pillére volt. Oda nem a nettó bérünkből fizettünk be, hanem a bruttó bérünk egy bizonyos százalékát, adó formájában utalták oda automatikusan.

Ezzel szemben egy nyugdíjbiztosítás többszáz éves, nemzetközi biztosítótársaságok kínálatában megtalálható elem, ami már évtizedek óta létezik. Mindössze a +20% adójóváírás az, ami 2014-től kiemelt kategóriába helyezte a nyugdíjbiztosításokat. Az állam tulajdonképpen ezzel a lépéssel üzeni azt, hogy öngondokodás nélkül, csak az állami nyugdíj nem lesz elég.

Biztosító ráadásul nem mehet csődbe, ha pedig mégis bajba kerülne, akkor a biztosítók közötti viszontbiztosítási rendszer miatt nem kell attól félnünk, hogy a pénzünk elveszne.

Ne maradjon le az akár 130.000 Ft-os adóvisszatérítésről!

2014 óta az SZJA törvény lehetővé teszi, hogy ha nyugdíjbiztosítást kötünk, akkor a félretett pénzünk 20%-át az állam adóvisszatérítés formájában odaadja minden egyes évben. Ez azt jelenti, hogy havi 20.000 Ft félretett pénz valójában 24.000 Ft-ot ér.

Ezt úgy mondják, hogy “talált pénz”, amiről kár lenne lemaradnia.

Kérem az ajánlatokat!

Ön meg tudna élni a fizetése feléből?

⟵ Ezt a korfát már biztosan sokszor látta, de nem biztos, hogy felismerte a súlyosságát. A korfa azt vetíti előre, hogy 30 éven belül pontosan annyi nyugdíjas lesz, mint amennyi dolgozó.

Számoljunk kicsit! Az átlagnyugdíj már most is csak az átlagfizetések 60%-át éri el. 15 év múlva ez jó, ha 50% lesz, 30 év múlva pedig annak is örülhetünk, ha a fizetésünk egyharmada lesz a nyugdíjunk.

Az ötvenes korosztálynak ez a következőt jelenti: 10-15 évük van hátra ahhoz, hogy az egyre csökkenő állami nyugdíjukat kiegészítsék. Ők viszont nem kockáztathatnak, biztosra kell menniük. Erre nyújt megoldást a garantált kamatú nyugdíjbiztosítás.

Erről egyébként a tévében is nyilatkoztunk már, ahova szakértőként hívtak meg minket:

Ön meg tudna élni a fizetése feléből?

Szakértőink a televízióban is többször nyilatkoztak már a nyugdíj kérdéséről:

Echo TV: évi 280.000 Ft adókedvezmény, de hogyan?
Echo TV: évi 280.000 Ft adókedvezmény, de hogyan?

Sebestyén András, cégünk vezérigazgatója nyilatkozott.

TV2: Meddig marad 65 év a nyugdíjkorhatár?
TV2: Meddig marad 65 év a nyugdíjkorhatár?

Sipos Csaba (Grantis), TV2, Mokka.

Duna TV: Különbségek a megyék átlagmegtakarítása között
Duna TV: Különbségek a megyék átlagmegtakarítása között

Mizsei Zoltán nyugdíj-megtakarítási szakértő a Család-barátban.

Mit tehet Ön azért, hogy kiegészítse a nyugdíját?

Ha a szándék megvan Önben, akkor mi minden mást biztosítunk:

  1. Díjmentesen kiszámoljuk Önnek, hogy mekkora nyugdíjra számíthat az államtól, és mekkora lesz az a várható hiány, amelyet pótolnia kell.
  2. Az anyagi lehetőségeihez és az életkorához mérten közösen meghatározunk egy olyan biztonságos összeget, amelyet stabilan félre tud tenni a hiány pótlására.
  3. Segítünk Önnek, hogy ebből a havi összegből a lehető legmagasabb nyugdíj-kiegészítést tudja elérni. Díjmentesen elmagyarázzuk Önnek az adókedvezményeket, és a garantált nyugdíjbiztosítás közül is segítünk Önnek választani.

 

Ehhez Önnek semmi mást nem kell tennie, csak egy űrlapot kitöltenie, a többit pedig ránk bízhatja.

Nem bízik a pénzügyi tanácsadókban? Akkor nézze meg, hogyan nyilatkoztak rólunk azok, akik már jártak tanácsadásunkon:

László Horváth
László Horváth
egy hete
Nyugdíjmegtakarítás miatt szerettem volna bővebb információt megtudni, és miután a google-ban rákerestem a "nyugdíjmegtakarítás" szóra, azonnal feldobta a Grantis weboldalát. Nagyon jól szerkesztett internetes oldal, ahol célirányosan az ember szinte minden kérdésére választ kap, de azért személyes tanácsadásra is szükségem volt, hogy a különböző ajánlatokat össze tudjam hasonlítani egy szakember segítségével. A tanácsadó nagyon segítőkész volt, nem próbált meg semmit sem rámsózni, profi igényfelmérés utána a lehetőségeket felvázolta és végül segített kiválasztani a számomra legjobbnak vélt ajánlatot, így meg is kötöttük a szerződést. Ezt követően is bármi kérdésem volt, mindig készségesen állt rendelkezésemre, szóval a kezdeti félelmem, hogy esetleg magamra leszek hagyatva, szerencsére tévesnek bizonyult. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat, mert valóban nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfél elégedettségre és hosszú távon elkötelezettek ügyfeleik irányába. Ráadásul bármi technikai jellegű kérdés felmerül, abban is tudnak segíteni (pl. adatmódosítás miatt felveszik a kapcsolatot a biztosítóval), és a többi közvetítővel ellentétben ők nem indítanak hideg hívást, ami szintén szimpatikus volt számomra.
Még több vélemény
Norbert Schild
Norbert Schild
2 hete
Nyugdíj megtakarítással kapcsolatban kerestem meg a céget mivel az interneten olvastam róluk hogy teljesen függetlenek minden más pénzügyi intézménytől. Erről az első találkozó után még is győződtem amikor Szalai Szabolcs kollégájuk egy teljesen egyértelmű és tényleg mindenféle rábeszélés nélküli független tájékoztatást adott nekem első körben a nyugdíjcélú megtakarításokról majd mivel egyéb pénzügyi megtakarítások is érdekeltek azokról is szívesen tájékoztatott. Ajánlom mindenkinek akinek független, megbízható és szakmailag is profi pénzügyi tanácsadásra van szüksége. Ezúton is köszönöm a segítséget Szabolcsnak!
Még több vélemény
Péter Tóth
Péter Tóth
az elmúlt héten
A saját, és a fiam részére szerettünk volna valamilyen megtakarítási formát. Kiszer Norbert lett a tanácsadónk. Udvarias, segítőkész, a megbeszélt időpontokban mindig pontosan megjelent. Szakmai felkészültsége szerintem kiváló. Volt sok kérdésünk, mindenre érthető pontos választ kaptunk, ezért kicsit elhúzódott a szerződéskötés. Ami kifejezetten pozitív hatással volt ránk, hogy bár jelezte, hogy még másik ügyfélhez is mennie kell, egyszer sem nézte az óráját és nem siettetett minket. Sok sikert kívánunk a továbbiakban. Szívből ajánljuk mindenkinek.
Még több vélemény

Miért nálunk indítanak megtakarítást évente több ezren?

Mert mi, a Nyugdíjbiztosítás.com csapata 2014 óta mindenünket a független tájékoztatásra tesszük fel:

  1. Az országban először jelentünk meg olyan összehasonlító kalkulátorral, amely a pénzintézetek nyugdíjszámláit forintra pontosan rangsorolta. Ezt egy személyes találkozón Ön is megnézheti.
  2. A klasszikus nyomulós biztosítási ügynökök ellen küzdünk azzal, hogy minden információt odaadunk ingyen, így bárkinek segítünk, aki hozzánk fordul, de senkit nem zaklatunk hideghívásokkal.
  3. Tanácsadóink 5-15 év tapasztalattal rendelkező gazdasági-pénzügyi szakemberek, akikkel végre őszintén tud majd beszélgetni.

Ezen kívül havonta hívnak meg minket a TV-be, illetve az interneten is sok helyen találkozhat a cikkeinkkel, mert nekünk az az első, hogy Ön tájékozott legyen!

96%-os elégedettség (Google)

2014-es alapítású magyar, nem MLM alapú cég

Évente 2000 új ügyfél

Kérdése van? Talán már meg is válaszoltuk!

Hogyan lehet díjmentes a szakértői segítség?

Ön az információkért, amit tőlünk kap, az idejével fizet. Azzal az 1 órával, amit az életéből a nyugdíjára szán. Pénzbe ez nem kerül Önnek.

Ha pedig úgy dönt, hogy elkötelezi magát egy nyugdíjmegtakarítás mellett, és szerződést köt, akkor az Ön által választott pénzintézet sikerdíjban részesít minket a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott mértékben.

Mivel a legnagyobb biztosítók a partnereink, és mind közel azonos mértékben honorálnak minket, nem vagyunk rákényszerítve semmiféle részrehajlásra.

A rajtunk keresztül elindított nyugdíjmegtakarítások ráadásul nem kerülnek többe, mintha azokat a pénzintézetnél választotta volna ki, viszont az 1 órás szakértői találkozó alkalmával mindet megismerheti.

Miért kell megadnom a számomat?

Akkor tudunk garanciát vállalni a munkánkra, ha az igényeit a lehető legpontosabban megismertük. Ehhez egy telefonos egyeztetés a lehető leggyorsabb és legkényelmesebb módszer.

Azonban nem kell félnie, mert törvény is kötelez minket arra, hogy személyes adatait bizalmasan kezeljük, így azok garantáltan nem jutnak tovább tőlünk.

Miért éri meg találkozni egy szakértőnkkel?

Ön olyan nyugdíj megtakarítást keres, amivel valóban jól járhat. Nem szeretne találkozni 5-10 nyomulós ügynökkel, és a biztosítókat sem szeretné körbejárni emiatt. Nem tud és nem is szeretne 3-4 hetet arra szánni, hogy ezzel foglalkozzon. Rövid, érthető, független és mindenre kiterjedő tájékoztatásra és egy alapos megtakarítási kalkulációra van szüksége, nyomulás nélkül. Mi ebben tudunk segíteni.

Kérje szakértőnktől a legjobb garantált nyugdíj-megtakarításokat!

60 percben átbeszéljük a családi pénzügyeket, és személyre szabott ajánlatokat adunk. A döntést Önre bízzuk. Tanácsadásunk díjmentes.


Hogy mi is fog most történni?

Kitölti a jelentkezési lapot

ma

Azért szükséges megadnia az adatait, hogy egy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot.
Felhívjuk

a következő munkanapon

Egy segítőkész tanácsadónk felhívja, hogy előzetes felmérést készíthessen Önnel, és megbeszéljék a találkozó időpontját.
Találkozunk

amikor ráér

A megbeszélt időpontban tanácsadónk konkrét számokkal mutatja meg, Önnek melyik nyugdíj-megtakarítások lennének ideálisak.
Számíthat ránk!

a szerződéskötés után is

A mi munkánk nem ér véget a szerződés indulásakor. Tanácsadója és az ügyfélszolgálatunk mindig Ön mellett lesz, ha kérdése, problémája adódna.