A legjobb nyugdíjbiztosítás

A legjobb. Egész életedben mindenből a legjobbat kerested, ahogy én is. Úgy gondolom, hogy megtaláltam a legjobb munkát, remélem Te is. Viszont, ha nem vagy kolléga, akkor neked más a legjobb, mint nekem. Nos, ez pont ugyanígy van a nyugdíjbiztosítások esetén is, de tegyünk egy kísérletet, találjuk meg a legjobb nyugdíjbiztosítást!

Melyik a legjobb nyugdíjbiztosítás?

A legjobb nyugdíjbiztosítás éri el a legmagasabb hozamokat, és adja a legmagasabb nyugdíj-kiegészítést. A legjobb nyugdíjbiztosítást meg tudom kötni olyan futamidőre, ameddig betöltöm a 65. életévemet. A legjobb nyugdíjbiztosítást meg tudom kötni az általam bevállalható havi/éves díjjal. Ugye milyen sok feltételnek kell megfelelnie ennek a bizonyos nyertes nyugdíjbiztosításnak? Elemezzük ki ezeket a feltételeket!

A nyugdíjbiztosítás havi díja

Van olyan ember aki, ha megfeszül, akkor sem tud többet kiadni, mint 10.000 forint havonta, de ez mindenképp megteszi, mert felelősen gondolkodik. Neki olyan nyugdíjbiztosítás a legjobb, amit el lehet indítani havi 10.000 forintból, és lehetőleg ne legyen kötelező az indexálás. Aki viszont jobb anyagi körülmények között él, annak az lesz a legeredményesebb nyugdíjbiztosítás, aki bónuszokkal honorálja a magasabb megtakarításokat. Már itt nem tudunk egyértelmű győztes hirdetni, de menjünk tovább!

A nyugdíjbiztosítás futamideje

Hiába tudsz egy jó nyugdíjbiztosításba félretenni évente 650.000 forintot, és ad neked sok bónuszt, ha a minimális futamideje 10-11 év, Te pedig már elmúltál 55 éves. Sőt vannak sajnos olyan idősebb emberek is akik egyáltalán nem tudnak nyugdíjbiztosítást kötni, hiszen 5 év a minimális futamidő (talán egy kivételtől eltekintve). Egyes számításaim alapján egy bizonyos összeg megtakarítása mellett 22 évnél még „A” biztosító megtakarítása volt a legeredményesebb, míg 23 évnél már „B” biztosító vitte a pálmát. Ugorjunk a következő feltételre!

A nyugdíjbiztosítás eredményessége

Amikor nyugdíjat tervezek egy ügyfelemnek először mindig azonos feltételek és hozamok mellett hasonlítom össze a nyugdíj megtakarításokat. De lássuk be nem mindegyik alapkezelő tud egyformán hatékony lenni, sőt nem mindegyik befektetési alap tud kiegyensúlyozottan teljesíteni. Azért szerencsére itt is akadnak kivételek, de ahogy mondani szoktam a költségek állandóak, a hozam változó. Szerintem Te is szívesebben tennéd olyan helyre a pénzed, ahol nagyobb eséllyel érsz el évente 8-10%-os hozamot, mint ahol kevesebb a lehetőséged erre.

A legjobb nyugdíjbiztosítás?

Ez csak egy módon derülhet ki, ha a konkrét adataiddal, és a konkrét igényeiddel végzel (végzünk) egy precíz nyugdíjtervezést. Ebben a cikkben csak a 3 legfontosabb paramétert emeltem ki, de hidd el, van még bőven. Mindenkinek más a legjobb nyugdíjbiztosítás, és nekem az a hivatásom, hogy ezt megtaláljam neked. Ha kérdésed van, töltsd ki ezt az adatlapot, de ha nem csak keresed a legjobb nyugdíjbiztosítást, hanem meg is akarod találni, akkor találkozzunk egy nyugdíj tanácsadáson! Egy rövid, mindössze 1 órás beszélgetés közben, együtt megtervezzük, hogy anyagilag a lehető legjobb nyugdíjas korod legyen!

Verba György
585 Ügyfelünk Google értékelése:
4.96

Személyesen szívesen elmagyarázunk neked mindent

Tanácsadásunk ingyenes, és az is marad.
Személyesen szívesen elmagyarázunk neked mindent
Hogy néz ki nálunk a tanácsadás?

Hogyan tudunk segíteni neked?

Miért a Grantis?

Miért a Grantis?

Mitől vagyunk függetlenek?

Mitől vagyunk függetlenek?