130 ezer Ft-ot kaphatsz minden évben, ha
félreteszel nyugdíjra!

Ha nyugdíjbiztosítást indítasz, akkor a befizetett adódból
+20%-ot minden évben vissza tudsz igényelni erre.

 

Éves 650.000 Ft-os befizetésnél ez 130 ezer Ft ingyenpénz évente.
2018-ban már 250 ezer magyarnak van nyugdíjbiztosítása.

 

Mikor szánjunk 1 órát erre?

Ne maradj le a 130 ezer Ft-ról!
1 óra alatt mindent elmondok neked, amit tudnod kell a nyugdíjbiztosításokról! A kolléganőm mikor hívhat ezzel kapcsolatban?

Az állam nem tud elég nyugdíjat fizetni, ezért ad vissza az adónkból.

Sipos Csaba vagyok, a GRANTIS kiemelt tanácsadója. 50 fős csapatommal havonta 600-800 érdeklődőnknek segítünk az államtól független privát nyugdíj megteremtésében.

A KSH szerint 2018-ban az átlagbér nettó 214.400 Ft, az átlagnyugdíj viszont mindössze 128.400 Ft.  Az öregedő társadalom miatt egyre kevesebb dolgozónak kell megtermelnie a nyugdíjunkat, ezért az állam adóvisszatérítéssel ösztönöz mindenkit az öngondoskodásra.

Az szja-törvény 2014-től lehetővé teszi, hogy, aki egy nyugdíjcélú előtatakarékossági szerződésbe félretesz, az a befizetései +20%-át, de maximum 130.000 Ft-ot minden évben visszaigényeljen az SZJA-jából.

Havonta 25.000 Ft félretett nyugdíjpénz így valójában 30.000 Ft-ot jelent.

VIGYÁZZ! Ennél a 130 ezernél sokkal többet, akár milliókat is bukhatsz, ha nem jól választasz… Mutatom, mit kell még tudnod:

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Több mint 30 féle nyugdíjbiztosítást kínálnak ma. Mindegyikre jár a 20%-os adóvisszatérítés, de ezen túl olyan súlyos különbségek vannak ezek között, mint két autómárka között. Eltérés a költségekben, az elérhető hozamokban, a szüneteltetésben és a bónuszokban.

Ha egy havi 25.000 Ft-os nyugdíjbiztosítást nézel, akkor egy rossz választással 5 milliót bukhatsz, de egy közepessel is 3 millióval kevesebb pénzed gyűlik majd össze a nyugdíjadra.

Ezért csak olyan független szakértő tud neked segíteni a választásban, aki számszerűen össze tudja neked hasonlítani a pénzintézeti ajánlatokat!

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Összegyűjtöttük neked a piac több mint 30 nyugdíjcélú megtakarítását, és kalkulátorral segítünk választani!

2015-ben mi hasonlítottuk össze először az adóvisszatérítéses nyugdíjbiztosításokat. Erről akkor az ORIGO is írt. Azóta minden terméket nyomon követünk, és a biztosítókkal egyeztetve darabokra szedjük őket, hogy minden pillanatban a tényeket tudjuk megmutatni.

55 fős csapatommal 2009 óta azért dolgozunk, hogy a nyomulós és hozzá nem értő “pénzügyi tanácsadók” után végre pozitív tapasztalatban is lehessen részed. Nincsen saját termékünk vagy preferált pénzintézetünk. A te megbízásodból dolgozunk, és a piacon bárki számára elérhető nyugdíj-megtakarításokat hasonlítjuk össze neked. Mi csak infót szállítunk, de a döntés minden esetben a tiéd.

Számodra a tanácsadásunk ingyenes, mert minket majd az a pénzintézet részesít sikerdíjban, amelyiket a kalkulátorunk és a konkrét számok alapján te választasz ki. Nem kell körbejárnod a bankokat és biztosítókat, és értened sem kell a pénzügyekhez.

Válaszd azt a nyugdíjbiztosítást, amelyikkel a legtöbb pénzed lesz a lejáratkor! Igényeld mellé a 130.000 Ft-os adójóváírást!

Nem szeretnék lemaradni!

Ugye ez nem olyan, mint a magánnyugdíjpénztár volt?

A magánnyugdíjpénztárakat a bruttó béredből, járulék formájában vonták le, ugyanúgy, mint bármelyik adót, így az technikailag soha nem volt a te pénzed. A nyugdíjbiztosítás ezzel ellentétben több száz éves múltú, és nemzetközi biztosítóknál érhető el. Az ide befizetett pénz így pont annyira a tiéd, mint a bankszámlád. Erről a TV-ben is beszéltünk:

A nyugdíjbiztosítás független az államtól.
A nyugdíjbiztosítás független az államtól.

Az ATV-ben beszéltünk a témáról.

Kis kép

35 évesen elkezdve dupla annyi nyugdíjkiegészítést tudsz felhalmozni, mint ha csak 45 évesen kezdenéd el. Más szóval: egy havi 20 ezres nyugdíjcélú megtakarítással számolva évente 1 milliót buksz azzal, ha halogatod ezt a témát. Biztos, hogy ráérsz még ezzel foglalkozni?

Az idő így is, úgy is telik. Dolgozzon inkább érted!

Üljünk le egy kávé mellé, és számoljuk ki együtt, hogy mik a lehetőségeid!

Jelentkezz az ingyenes konzultációra, és alapozd meg a boldog nyugdíjas éveket!

30 magasan képzett tanácsadóval dolgozunk, akik naponta járják az országot. Találkozhatunk nálad, a munkahelyeden vagy az Oktogon melletti irodánkban is. Töltsd ki az űrlapot, üljünk le egy kávéra, és én ígérem, hogy ez az óra lesz a legjobb befektetésed idén! Barátsággal: Sipos Csaba

Hogy mi is fog most történni?

Kitöltöd a jelentkezési lapot

ma

Azért szükséges megadni az adataidat, hogy egy kollégánk felvehesse veled a kapcsolatot.
Felhívunk

a következő munkanapon

Egy segítőkész kollégánk felhív, hogy elmondhasd neki, milyen igényeid vannak, mire vagy kíváncsi, aztán összeköt azzal a szakemberünkkel, aki személyesen is a segítségedre lesz.
Találkozunk

amikor ráérsz

A megbeszélt időpontban szakértőnk felcsapja a laptopot, és konkrét számokkal mutatja meg, számodra melyik nyugdíjmegtakarítások lennének ideálisak.
Számíthatsz ránk!

a szerződéskötés után is

A mi munkánk nem ér véget a szerződés indulásakor. Figyelemmel kísérjük a megtakarításod alakulását, mert számunkra fontos, hogy valóban elérd a célod. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk közvetített szerződések 99,4%-a még mindig él.

Mi, a Nyugdíjbiztosítás.com 55 fős csapata, 2009 óta mindenünket a független tájékoztatásra tesszük fel

  1. Az országban először jelentünk meg olyan összehasonlító kalkulátorral, amely a pénzintézetek nyugdíjszámláit forintra pontosan rangsorolta. Ezt egy személyes találkozón te is láthatod.
  2. A klasszikus nyomulós biztosítási ügynökök ellen küzdünk azzal, hogy minden információt odaadunk ingyen, így bárkinek segítünk, aki hozzánk fordul, de senkit nem zaklatunk hideghívásokkal.
  3. Tanácsadóink 5-15 év tapasztalattal rendelkező gazdasági-pénzügyi szakemberek, akikkel végre őszintén tudsz majd beszélgetni.

Nagyjából havonta hívnak meg minket a TV-be, és a neten is sok helyen találkozhatsz a cikkeinkkel, mert nekünk az az első, hogy te tájékozott legyél!

99,4%-os szerződés megmaradási arány
2009-es alapítású, magyar, nem MLM alapú cég
30 magasan képzett tanácsadó
5.600-nál is több ügyfél
havi átlag 500 bejövő érdeklődés
100-nál is több ügyfélvélemény

Nézd! Ezt érezték azok, akik leültek velünk beszélgetni:

Murányi Norbi
Murányi Norbi
2 hete
Nekem, akinek egy új kütyü webshopról való megrendelése is nagy fejtörést okoz, - melyiket válasszam? biztosan jól döntök? - egy ilyen hatalmas döntésben, mint a nyudjíjbiztosítás (tehát az egyik legfontosabb előtakarékosság) mindenképp szükségem volt szakmai segítségre. Örülök, hogy a Grantist választottam a döntésemhez, Sipos Csaba vezető tanácsadóval az utolsó szögig mindent átbeszéltünk, érthetően elmagyarázott mindent, nem néztem közben az órát de 2 és fél óra lett az ingyenes tanácsadásból! Alaposság, profizmus, ügyfélbarát hozzáállás, minden szolgáltatásnak így kellene működnie itthon. A továbbiakban is szívesen fordulok hozzá, hozzájuk. 10/10.
Még több vélemény
Bóna Gyula
Bóna Gyula
egy hónapja
Korrekt, ügyfélorientált ügyintézés, mely több ponton tér el a "hagyományos" ügyfél-ügynök kapcsolattól: 1. folyamatos, rendszeres visszajelzéssel, tehát nem csak akkor, amikor már baj van. 2. Akkor is teljes az odafigyelés amikor "csak kis biznisz"-ről van szó. Mindenkinek bátran merem ajánlani!
Még több vélemény
Judit Füle
Judit Füle
4 hónapja
Korábban nem voltam biztos benne, hogy milyen irányba induljak el a nyugdíj célú megtakarításokkal, biztosításokkal kapcsolatban. Ezért kerestem fel a Grantist, ahol Németh Zoltántól kaptam segítséget. Zoltán felkészült, kedves és segítőkész szakember, minden kérdésemre azonnal válaszolt. Előnyökről, hátrányokról is beszélt, olyan dolgokra is felhívta a figyelmemet, ami laikusként eszembe sem jutott volna. Segítségével sikerült a nekem legmegfelelőbb opciókat kiválasztanom. Minden gyorsan és hatékonyan zajlott. További terveimmel kapcsolatban is a Grantist fogom választani. Köszönöm szépen!
Még több vélemény

Találkoztál már szakértőinkkel a TV-ben?

Szakértőinket rendszeresen keresik fel a különböző médiumok, hogy nyilatkozzanak az aktuális pénzügyi, megtakarítási vagy nyugdíjjal kapcsolatos kérdésekben.

Fiatalon még olcsó a nyugdíj előtakarékosság!
Fiatalon még olcsó a nyugdíj előtakarékosság!

Mizsei Zoltán, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Család-barátban.

Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?
Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?

Takács László, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

50 évet kellene dolgoznunk a jó nyugdíjhoz.
50 évet kellene dolgoznunk a jó nyugdíjhoz.

Sipos Csaba, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

Kérdésed van?

Összeírtam a leggyakrabban felmerülő gondolatokat, és meg is válaszoltam őket.

Hogyan lehet díjmentes a kalkuláció?

Az információ nagy kincs, de mi abban hiszünk, hogy mindenkinek joga van ingyen megismerni a lehetőségeit. Ha pedig úgy döntesz, elkötelezed magad egy megtakarítás mellett, és szerződést kötsz, akkor az adott pénzintézet sikerdíjban részesít minket a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott mértékben. Mivel a legtöbb nagy biztosítót ajánlhatjuk, és mind közel azonos mértékben honorál minket, nem vagyunk rákényszerítve semmiféle részrehajlásra. A rajtunk keresztül megkötött megtakarítások így nem kerülnek többe, mintha a pénzintézetnél kötnéd meg őket.

Miért kell megadnom a számomat?

Azért kérjük el a telefonszámod, mert mindenképp pontosításra van szükség ahhoz, hogy az igényeidhez leginkább passzoló ajánlatokat tudjuk neked bemutatni. Személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és nem kell tartanod attól, hogy rossz kezekbe kerülnének vagy visszaélnének vele.

Miért éri meg pont itt kalkulációt kérni?

Olyan nyugdíj előtakarékosságot keresel, amivel valóban jól járhatsz. Nem szeretnél találkozni 5-10 nyomulós ügynökkel és a biztosítókat sem szeretnéd körbejárni emiatt. Nem tudsz és nem is szeretnél 3 hetet arra szánni, hogy ezzel foglalkozz. Rövid, érthető, független és mindenre kiterjedő tájékozatásra és egy alapos megtakarítási kalkulációra van szükséged, nyomulás nélkül. Mi ebben tudunk neked segíteni.