130 ezer Ft-ot kaphatsz minden évben, ha
félreteszel nyugdíjra!

Ha nyugdíjbiztosítást indítasz, akkor a befizetett adódból
+20%-ot minden évben vissza tudsz igényelni erre.

 

Éves 650.000 Ft-os befizetésnél ez 130 ezer Ft ingyenpénz évente.
2018-ban már 250 ezer magyarnak van nyugdíjbiztosítása.

 

Mikor szánjunk 1 órát erre?

Ne maradj le a 130 ezer Ft-ról!

1 óra alatt mindent elmondok neked, amit tudnod kell a nyugdíjbiztosításokról! A kolléganőm mikor hívhat ezzel kapcsolatban?

Az állam nem tud elég nyugdíjat fizetni, ezért ad vissza az adónkból.

Sipos Csaba vagyok, a GRANTIS kiemelt tanácsadója. 50 fős csapatommal havonta 600-800 érdeklődőnknek segítünk az államtól független privát nyugdíj megteremtésében.

A KSH szerint 2018-ban az átlagbér nettó 214.400 Ft, az átlagnyugdíj viszont mindössze 128.400 Ft.  Az öregedő társadalom miatt egyre kevesebb dolgozónak kell megtermelnie a nyugdíjunkat, ezért az állam adóvisszatérítéssel ösztönöz mindenkit az öngondoskodásra.

Az szja-törvény 2014-től lehetővé teszi, hogy, aki egy nyugdíjcélú előtatakarékossági szerződésbe félretesz, az a befizetései +20%-át, de maximum 130.000 Ft-ot minden évben visszaigényeljen az SZJA-jából.

Havonta 25.000 Ft félretett nyugdíjpénz így valójában 30.000 Ft-ot jelent.

VIGYÁZZ! Ennél a 130 ezernél sokkal többet, akár milliókat is bukhatsz, ha nem jól választasz… Mutatom, mit kell még tudnod:

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Több mint 60 féle nyugdíjbiztosítást kínálnak ma. Mindegyikre jár a 20%-os adóvisszatérítés, de ezen túl olyan súlyos különbségek vannak ezek között, mint két autómárka között. Eltérés a költségekben, az elérhető hozamokban, a szüneteltetésben és a bónuszokban.

Ha egy havi 25.000 Ft-os nyugdíjbiztosítást nézel, akkor egy rossz választással 5 milliót bukhatsz, de egy közepessel is 3 millióval kevesebb pénzed gyűlik majd össze a nyugdíjadra.

Ezért csak olyan független szakértő tud neked segíteni a választásban, aki számszerűen össze tudja neked hasonlítani a pénzintézeti ajánlatokat!

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Összegyűjtöttük neked a piac több mint 30 nyugdíjcélú megtakarítását, és kalkulátorral segítünk választani!

2015-ben mi hasonlítottuk össze először az adóvisszatérítéses nyugdíjbiztosításokat. Erről akkor az ORIGO is írt. Azóta minden terméket nyomon követünk, és a biztosítókkal egyeztetve darabokra szedjük őket, hogy minden pillanatban a tényeket tudjuk megmutatni.

Több mint 50 fős csapatommal 2009 óta azért dolgozunk, hogy a nyomulós és hozzá nem értő “pénzügyi tanácsadók” után végre pozitív tapasztalatban is lehessen részed. Nincsen saját termékünk vagy preferált pénzintézetünk. A te megbízásodból dolgozunk, és a piacon bárki számára elérhető nyugdíj-megtakarításokat hasonlítjuk össze neked. Mi csak infót szállítunk, de a döntés minden esetben a tiéd.

Számodra a tanácsadásunk ingyenes, mert minket majd az a pénzintézet részesít sikerdíjban, amelyiket a kalkulátorunk és a konkrét számok alapján te választasz ki. Nem kell körbejárnod a bankokat és biztosítókat, és értened sem kell a pénzügyekhez.

Válaszd azt a nyugdíjbiztosítást, amelyikkel a legtöbb pénzed lesz a lejáratkor! Igényeld mellé a 130.000 Ft-os adójóváírást!

Nem szeretnék lemaradni!

Ugye ez nem olyan, mint a magánnyugdíjpénztár volt?

A magánnyugdíjpénztárakat a bruttó béredből, járulék formájában vonták le, ugyanúgy, mint bármelyik adót, így az technikailag soha nem volt a te pénzed. A nyugdíjbiztosítás ezzel ellentétben több száz éves múltú, és nemzetközi biztosítóknál érhető el. Az ide befizetett pénz így pont annyira a tiéd, mint a bankszámlád. Erről a TV-ben is beszéltünk:

A nyugdíjbiztosítás független az államtól.
A nyugdíjbiztosítás független az államtól.

Az ATV-ben beszéltünk a témáról.

Kis kép

35 évesen elkezdve dupla annyi nyugdíjkiegészítést tudsz felhalmozni, mint ha csak 45 évesen kezdenéd el. Más szóval: egy havi 20 ezres nyugdíjcélú megtakarítással számolva évente 1 milliót buksz azzal, ha halogatod ezt a témát. Biztos, hogy ráérsz még ezzel foglalkozni?

Az idő így is, úgy is telik. Dolgozzon inkább érted!

Üljünk le egy kávé mellé, és számoljuk ki együtt, hogy mik a lehetőségeid!

Jelentkezz az ingyenes konzultációra, és alapozd meg a boldog nyugdíjas éveket!

Több mint 30 magasan képzett tanácsadóval dolgozunk, akik naponta járják az országot. Találkozhatunk nálad, a munkahelyeden vagy az Oktogon melletti irodánkban is. Töltsd ki az űrlapot, üljünk le egy kávéra, és én ígérem, hogy ez az óra lesz a legjobb befektetésed idén! Barátsággal: Sipos Csaba


Hogy mi is fog most történni?

Kitöltöd a jelentkezési lapot

ma

Azért szükséges megadni az adataidat, hogy egy kollégánk felvehesse veled a kapcsolatot.
Felhívunk

a következő munkanapon

Egy segítőkész kollégánk felhív, hogy elmondhasd neki, milyen igényeid vannak, mire vagy kíváncsi, aztán összeköt azzal a szakemberünkkel, aki személyesen is a segítségedre lesz.
Találkozunk

amikor ráérsz

A megbeszélt időpontban szakértőnk felcsapja a laptopot, és konkrét számokkal mutatja meg, számodra melyik nyugdíjmegtakarítások lennének ideálisak.
Számíthatsz ránk!

a szerződéskötés után is

A mi munkánk nem ér véget a szerződés indulásakor. Figyelemmel kísérjük a megtakarításod alakulását, mert számunkra fontos, hogy valóban elérd a célod. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk közvetített szerződések 99,4%-a még mindig él.

Mi, a Nyugdíjbiztosítás.com több mint 50 fős csapata, 2009 óta mindenünket a független tájékoztatásra tesszük fel

  1. Az országban először jelentünk meg olyan összehasonlító kalkulátorral, amely a pénzintézetek nyugdíjszámláit forintra pontosan rangsorolta. Ezt egy személyes találkozón te is láthatod.
  2. A klasszikus nyomulós biztosítási ügynökök ellen küzdünk azzal, hogy minden információt odaadunk ingyen, így bárkinek segítünk, aki hozzánk fordul, de senkit nem zaklatunk hideghívásokkal.
  3. Tanácsadóink 5-15 év tapasztalattal rendelkező gazdasági-pénzügyi szakemberek, akikkel végre őszintén tudsz majd beszélgetni.

Nagyjából havonta hívnak meg minket a TV-be, és a neten is sok helyen találkozhatsz a cikkeinkkel, mert nekünk az az első, hogy te tájékozott legyél!

99,4%-os szerződés megmaradási arány

2009-es alapítású, magyar, nem MLM alapú cég

30+ magasan képzett tanácsadó

5.600-nál is több ügyfél

havi átlag 500 bejövő érdeklődés

100-nál is több ügyfélvélemény

Nézd! Ezt érezték azok, akik leültek velünk beszélgetni:

Edit Simkó
Edit Simkó
egy hete
Már több éve állok kapcsolatba a céggel. Nem, pontosítok, ha egy céggel állnék kapcsolatban, pont nem foglalkoznék az egésszel. Egy emberrel állok kapcsolatban, Kiszer Norberttel, aki segített eligazodni a rendszer útvesztőiben. A cégnek ad arcot felém, személyessé teszi, és valódi együttgondolkodást tesz lehetővé, azonnali választ minden kérdésemre. Mikor elakadtam valamilyen adminisztrációban, azonnal lehetett hívni, és ő azonnal intézkedett, elmondva lépésről lépésre mi és hogyan fog történni. Számomra az élet nemszeretem része ezekkel a dolgokkal foglalkozni. Kiszer Norbert megteszi helyettem, és ezt nagyon köszönöm! A bejegyzésem aktualitása: a cég rendszere írt nekem, nem tudtam 1 percen belül megoldani, hát telefonáltam. Másnap már személyesen találkoztunk, megírtuk a megfelelő papírokat....és Kiszer Norbert innentől mindent elintézett. Nagyon köszönöm neki!
Még több vélemény
Erik Gyapjas
Erik Gyapjas
az elmúlt héten
Hosszas utána járást követően fordultam a Grantis-hoz tanácsadás érdekében. A sok pozitív visszajelzés eddigi tapasztalatom alapján teljesen megérdemelt. Horga Bíborka lett az ügyintézőm, aminek már az első találkozásunk alkalmával nagyon megörültem, ugyanis rendkívül alapos, jól tájékozott és rugalmas, mindenben meghallgatta a véleményem és nem beszélt rá semmire, mindenben az én érdekem tekintette. A termékről majd hosszú távon lesz lehetőség vissza jelezni, a mentalitás és emberközpontú hozzáállás példa értékű.
Még több vélemény
Attila Tomkovics
Attila Tomkovics
az elmúlt héten
Nagyon meg vagyok elégedve a Grantis Zrt.-vel. A tanácsadóm Horga Bíborka első személyes találkozásunk alkalmával mindenre kiterjedő tökéletes információkat adott a az engem érdeklő befektetési formáról. Nem régiben találkoztunk ismét az éves elszámolás miatt. Ekkor is mindenre kiterjedő pontos információkkal szolgált a befektetés alakulásáról. Az első időben volt néhány kérdésem amire telefonon is kimerítő választ adott.
Még több vélemény

Találkoztál már szakértőinkkel a TV-ben?

Szakértőinket rendszeresen keresik fel a különböző médiumok, hogy nyilatkozzanak az aktuális pénzügyi, megtakarítási vagy nyugdíjjal kapcsolatos kérdésekben.

Fiatalon még olcsó a nyugdíj előtakarékosság!
Fiatalon még olcsó a nyugdíj előtakarékosság!

Mizsei Zoltán, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Család-barátban.

Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?
Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?

Takács László, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

50 évet kellene dolgoznunk a jó nyugdíjhoz.
50 évet kellene dolgoznunk a jó nyugdíjhoz.

Sipos Csaba, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

Kérdésed van?

Összeírtam a leggyakrabban felmerülő gondolatokat, és meg is válaszoltam őket.

Hogyan lehet díjmentes a kalkuláció?

Az információ nagy kincs, de mi abban hiszünk, hogy mindenkinek joga van ingyen megismerni a lehetőségeit. Ha pedig úgy döntesz, elkötelezed magad egy megtakarítás mellett, és szerződést kötsz, akkor az adott pénzintézet sikerdíjban részesít minket a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott mértékben. Mivel a legtöbb nagy biztosítót ajánlhatjuk, és mind közel azonos mértékben honorál minket, nem vagyunk rákényszerítve semmiféle részrehajlásra. A rajtunk keresztül megkötött megtakarítások így nem kerülnek többe, mintha a pénzintézetnél kötnéd meg őket.

Miért kell megadnom a számomat?

Azért kérjük el a telefonszámod, mert mindenképp pontosításra van szükség ahhoz, hogy az igényeidhez leginkább passzoló ajánlatokat tudjuk neked bemutatni. Személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és nem kell tartanod attól, hogy rossz kezekbe kerülnének vagy visszaélnének vele.

Miért éri meg pont itt kalkulációt kérni?

Olyan nyugdíj előtakarékosságot keresel, amivel valóban jól járhatsz. Nem szeretnél találkozni 5-10 nyomulós ügynökkel és a biztosítókat sem szeretnéd körbejárni emiatt. Nem tudsz és nem is szeretnél 3 hetet arra szánni, hogy ezzel foglalkozz. Rövid, érthető, független és mindenre kiterjedő tájékozatásra és egy alapos megtakarítási kalkulációra van szükséged, nyomulás nélkül. Mi ebben tudunk neked segíteni.