130 ezer Ft-ot kaphatsz minden évben, ha
félreteszel nyugdíjra!

Ha nyugdíjbiztosítást indítasz, akkor a befizetett adódból
+20%-ot minden évben vissza tudsz igényelni erre.

 

Éves 650.000 Ft-os befizetésnél ez 130 ezer Ft ingyenpénz évente.
2018-ban már 250 ezer magyarnak van nyugdíjbiztosítása.

 

Mikor szánjunk 1 órát erre?

Ne maradj le a 130 ezer Ft-ról!

1 óra alatt mindent elmondok neked, amit tudnod kell a nyugdíjbiztosításokról! A kolléganőm mikor hívhat ezzel kapcsolatban?

Az állam nem tud elég nyugdíjat fizetni, ezért ad vissza az adónkból.

Sipos Csaba vagyok, a GRANTIS kiemelt tanácsadója. 50 fős csapatommal havonta 600-800 érdeklődőnknek segítünk az államtól független privát nyugdíj megteremtésében.

A KSH szerint 2018-ban az átlagbér nettó 214.400 Ft, az átlagnyugdíj viszont mindössze 128.400 Ft.  Az öregedő társadalom miatt egyre kevesebb dolgozónak kell megtermelnie a nyugdíjunkat, ezért az állam adóvisszatérítéssel ösztönöz mindenkit az öngondoskodásra.

Az szja-törvény 2014-től lehetővé teszi, hogy, aki egy nyugdíjcélú előtatakarékossági szerződésbe félretesz, az a befizetései +20%-át, de maximum 130.000 Ft-ot minden évben visszaigényeljen az SZJA-jából.

Havonta 25.000 Ft félretett nyugdíjpénz így valójában 30.000 Ft-ot jelent.

VIGYÁZZ! Ennél a 130 ezernél sokkal többet, akár milliókat is bukhatsz, ha nem jól választasz… Mutatom, mit kell még tudnod:

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Több mint 60 féle nyugdíjbiztosítást kínálnak ma. Mindegyikre jár a 20%-os adóvisszatérítés, de ezen túl olyan súlyos különbségek vannak ezek között, mint két autómárka között. Eltérés a költségekben, az elérhető hozamokban, a szüneteltetésben és a bónuszokban.

Ha egy havi 25.000 Ft-os nyugdíjbiztosítást nézel, akkor egy rossz választással 5 milliót bukhatsz, de egy közepessel is 3 millióval kevesebb pénzed gyűlik majd össze a nyugdíjadra.

Ezért csak olyan független szakértő tud neked segíteni a választásban, aki számszerűen össze tudja neked hasonlítani a pénzintézeti ajánlatokat!

Egy új autó árát is elbukhatod, ha rosszul választasz!

Összegyűjtöttük neked a piac több mint 30 nyugdíjcélú megtakarítását, és kalkulátorral segítünk választani!

2015-ben mi hasonlítottuk össze először az adóvisszatérítéses nyugdíjbiztosításokat. Erről akkor az ORIGO is írt. Azóta minden terméket nyomon követünk, és a biztosítókkal egyeztetve darabokra szedjük őket, hogy minden pillanatban a tényeket tudjuk megmutatni.

Több mint 50 fős csapatommal 2009 óta azért dolgozunk, hogy a nyomulós és hozzá nem értő “pénzügyi tanácsadók” után végre pozitív tapasztalatban is lehessen részed. Nincsen saját termékünk vagy preferált pénzintézetünk. A te megbízásodból dolgozunk, és a piacon bárki számára elérhető nyugdíj-megtakarításokat hasonlítjuk össze neked. Mi csak infót szállítunk, de a döntés minden esetben a tiéd.

Számodra a tanácsadásunk ingyenes, mert minket majd az a pénzintézet részesít sikerdíjban, amelyiket a kalkulátorunk és a konkrét számok alapján te választasz ki. Nem kell körbejárnod a bankokat és biztosítókat, és értened sem kell a pénzügyekhez.

Válaszd azt a nyugdíjbiztosítást, amelyikkel a legtöbb pénzed lesz a lejáratkor! Igényeld mellé a 130.000 Ft-os adójóváírást!

Nem szeretnék lemaradni!

Ugye ez nem olyan, mint a magánnyugdíjpénztár volt?

A magánnyugdíjpénztárakat a bruttó béredből, járulék formájában vonták le, ugyanúgy, mint bármelyik adót, így az technikailag soha nem volt a te pénzed. A nyugdíjbiztosítás ezzel ellentétben több száz éves múltú, és nemzetközi biztosítóknál érhető el. Az ide befizetett pénz így pont annyira a tiéd, mint a bankszámlád. Erről a TV-ben is beszéltünk:

A nyugdíjbiztosítás független az államtól.
A nyugdíjbiztosítás független az államtól.

Az ATV-ben beszéltünk a témáról.

Kis kép

35 évesen elkezdve dupla annyi nyugdíjkiegészítést tudsz felhalmozni, mint ha csak 45 évesen kezdenéd el. Más szóval: egy havi 20 ezres nyugdíjcélú megtakarítással számolva évente 1 milliót buksz azzal, ha halogatod ezt a témát. Biztos, hogy ráérsz még ezzel foglalkozni?

Az idő így is, úgy is telik. Dolgozzon inkább érted!

Üljünk le egy kávé mellé, és számoljuk ki együtt, hogy mik a lehetőségeid!

Jelentkezz az ingyenes konzultációra, és alapozd meg a boldog nyugdíjas éveket!

Több mint 30 magasan képzett tanácsadóval dolgozunk, akik naponta járják az országot. Találkozhatunk nálad, a munkahelyeden vagy az Oktogon melletti irodánkban is. Töltsd ki az űrlapot, üljünk le egy kávéra, és én ígérem, hogy ez az óra lesz a legjobb befektetésed idén! Barátsággal: Sipos Csaba


Hogy mi is fog most történni?

Kitöltöd a jelentkezési lapot

ma

Azért szükséges megadni az adataidat, hogy egy kollégánk felvehesse veled a kapcsolatot.
Felhívunk

a következő munkanapon

Egy segítőkész kollégánk felhív, hogy elmondhasd neki, milyen igényeid vannak, mire vagy kíváncsi, aztán összeköt azzal a szakemberünkkel, aki személyesen is a segítségedre lesz.
Találkozunk

amikor ráérsz

A megbeszélt időpontban szakértőnk felcsapja a laptopot, és konkrét számokkal mutatja meg, számodra melyik nyugdíjmegtakarítások lennének ideálisak.
Számíthatsz ránk!

a szerződéskötés után is

A mi munkánk nem ér véget a szerződés indulásakor. Figyelemmel kísérjük a megtakarításod alakulását, mert számunkra fontos, hogy valóban elérd a célod. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk közvetített szerződések 99,4%-a még mindig él.

Mi, a Nyugdíjbiztosítás.com több mint 50 fős csapata, 2009 óta mindenünket a független tájékoztatásra tesszük fel

  1. Az országban először jelentünk meg olyan összehasonlító kalkulátorral, amely a pénzintézetek nyugdíjszámláit forintra pontosan rangsorolta. Ezt egy személyes találkozón te is láthatod.
  2. A klasszikus nyomulós biztosítási ügynökök ellen küzdünk azzal, hogy minden információt odaadunk ingyen, így bárkinek segítünk, aki hozzánk fordul, de senkit nem zaklatunk hideghívásokkal.
  3. Tanácsadóink 5-15 év tapasztalattal rendelkező gazdasági-pénzügyi szakemberek, akikkel végre őszintén tudsz majd beszélgetni.

Nagyjából havonta hívnak meg minket a TV-be, és a neten is sok helyen találkozhatsz a cikkeinkkel, mert nekünk az az első, hogy te tájékozott legyél!

99,4%-os szerződés megmaradási arány

2009-es alapítású, magyar, nem MLM alapú cég

30+ magasan képzett tanácsadó

5.600-nál is több ügyfél

havi átlag 500 bejövő érdeklődés

100-nál is több ügyfélvélemény

Nézd! Ezt érezték azok, akik leültek velünk beszélgetni:

Klára Bakszáné Ocsovai
Klára Bakszáné Ocsovai
az elmúlt héten
Már hosszú ideje kerestem megoldást arra, hogy hogyan pótoljam ki a majdani – előreláthatólag a létminimumhoz is kevés – nyugdíjamat. Néhány évvel ezelőtt már kötöttem is egy kisebb összegű nyugdíjbiztosítást, de folyamatosan foglalkoztatott, hogy további megtakarítást kellene indítani a jövőbeni létbiztonság érdekében. Amikor a Grantis Zrt weboldalát megtaláltam a neten, rögtön láttam, hogy itt biztos, hogy a legfelkészültebb szakemberektől kaphatok majd tanácsot. Gazdasági végzettségem, és 2 évtizedes tapasztalatom van pénzügyi területen, de sem energiám, sem időm nem volt arra, hogy én kutassak a befektetési lehetőségek után. Már az első telefonbeszélgetés során olyan tanácsot kaptam a Grantis munkatársától, Bánfai Zsolttól, amely évi több tízezer Ft megtakarítást jelentett. Mivel én néhány hónapja az országhatár túloldalára járok át dolgozni, a nyugdíjpénztárba befizetett összeg 20%-át nem tudom az SzJA-ból visszaigényelni. A Zsolt javasolta megoldásnak köszönhetően innentől ugyanúgy a nyugdíjbiztosítási számlámra érkezik majd az adójóváírás összege, mint a külföldi munkám előtt. Ezt követően egy személyes találkozás során áttekintettük, hogy milyen más lehetőségek adódnak még. Aprólékos, részletekbe menő tájékoztatást kaptam, így teljesen felkészülve, információkkal ellátva mentem haza, hogy átgondolhassam a megbeszélteket. Zsolt türelmesen kivárta, amíg a családdal történt alapos egyeztetés után meghoztam a döntést. Különösképpen tetszett, hogy más termékekről is tájékoztatást kaptam (baleset- és egészségbiztosítás, befektetési lehetőségek), de soha nem éreztem kellemetlen „nyomulást”, hogy elvárnák tőlem az üzlet megkötését az idejükért cserébe. Zsolt minden kérdésemre telefonon is és személyesen is maximális segítőkészséggel, türelmesen, tolakodás nélkül válaszolt. Hálás vagyok a cégnek is és Zsoltnak is, hogy az évek során összegyűjtött tapasztalataikat megosztották velem, így nem nekem kellett időt és energiát fordítanom arra, hogy begyűjtsem és elemezzem a döntéshez szükséges információkat. Ezért bármelyik családtagomnak, barátomnak vagy ismerősömnek bátran ajánlom a Grantis Hungary Zrt szolgáltatásait.
Még több vélemény
László Juhász
László Juhász
egy hónapja
Biztosítási ügynököktől általában véve borsózott a hátam. Velük kapcsolatban ilyenek jutottak eszembe: nyomulnak, türelmetlenek, hadarják az információkat, a legjobb lehetőséget tárják elém, ha nem értem, vagy kételkedem, bennem a hiba és érezhetem rosszul magam. Különben is igyekezni kellene dönteni, mert az általuk képviselt pénzintézet (pl. biztosító) csak rövid ideig tartja fenn kedvező ajánlatát, tehát lehetőleg MOST! a tanácsadás végén el kellene kötelezni magam szerződés aláírással. Nyugdíj biztosítást a Grantis közvetítésével kötöttem, mert azt olvastam, hogy független tanácsadók, nincsenek egy pénzintézethez kötve, így nem ők versenyeznek a "kegyeimért" hanem a biztósítók ajánlatai. Nekik csak tájékoztatás a dolguk, a döntés (vagy nem döntés) az én dolgom. Ha szerződést írok alá, valamelyik biztosítótól mindenképpen megkapják a jutalékot (amelyiknek az ajánlatát elfogadtam), így nincs rajtuk kényszer, lehetnek nyugodtan pártatlanok. Az egyórás tanácsadáson (egy kávézóban, tehát nem zaklatnak otthon) Sipos Csaba vezető tanácsadóval találkoztam. A beszélgetés olyan baráti hangulatban folyt, hogy fel sem tűnt: több mint két óra telt el. Nem is csoda, hisz csak egy biztosító termékét ismertem, nem kis munka volt engem döntési helyzetbe hozni. A beszélgetés végén már tisztában voltam az általános buktatókkal, előnyökkel, lehetőségekkel, így könnyű volt kiválasztanom és -segítséggel- rám szabni az adott terméket. Külön ki volt hangsúlyozva, hogy nem kell MOST döntenem. Átgondolhatom egyedül, otthon, tovább tájékozódva, leellenőrizhetek infókat, és később egy következő találkozón majd szerződök. Semmi sürgetés, semmi nyomulás :) . Egy nyugdíjbiztosítás hosszú elköteleződést jelent, nem lehet büntetlenül csak úgy kiugrani, máshol újra kötni, ezért nagyon hálás vagyok, hogy teljes nyugalommal dőlhettem hátra, a lehető legkörültekintőbben sikerült választanom és szerződnöm. Kellett ehhez a Grantis és Sipos Csaba profi munkája. Aki hasonló nyugalmat akar ilyen döntés nyomán, ajánlom szánjon egy órát az idejéből, és hallgassa meg ingyenesen hogyan gondolták újra a pénzügyi tanácsadást, és hogyan művelik a Grantis-nál. Vérprofik, rugalmasak, fiatalok és gondoskodóak- ezt is megtapasztaltam. A tevékenységüket AHOGYAN művelik, AZ hiánycikk volt Magyarországon. Eddig. Juhász László
Még több vélemény
Anett Gréz
Anett Gréz
az elmúlt héten
Kislányomnak szerettem volna valamilyen megtakarítást kötni, viszont mivel a pénzügyi terület nem az én területem, nem is tudtam, hogy merre induljak el. Ekkor utána olvastam interneten, hogy milyen lehetőségeim is lehetnének, amikor is ráleltem a Grantis-ra. Interneten kértem visszahívást, 2 nappal később Kiszer Norbert hívott fel. 1 héttel később meg is ejtettük a találkozót, amikor is kész tervekkel várt. Részletesen elmondta a lehetőségeket, szem előtt tartva, hogy mit szeretnék. Úgy gondolom, hogy őszintén elmondta véleményét, az előnyöket és a hátrányokat. Ezután kaptam gondolkodási időt, és nem telt el 2 hét, alá is írtuk a szerződést. Nagyon szimpatikus volt Norbertben, hogy nem volt kellemetlenül nyomulós, nem azzal kezdte a találkozót, hogy írjam fel 10 ismerősöm telefonszámát, akit majd kereshet. Emiatt a hozzáállás miatt nyugodt szívvel fogom ajánlani ismerőseimnek, és a jövőben is Őt fogom keresni, ha pénzügyi kérdésem/tervem merül fel.
Még több vélemény

Találkoztál már szakértőinkkel a TV-ben?

Szakértőinket rendszeresen keresik fel a különböző médiumok, hogy nyilatkozzanak az aktuális pénzügyi, megtakarítási vagy nyugdíjjal kapcsolatos kérdésekben.

Fiatalon még olcsó a nyugdíj előtakarékosság!
Fiatalon még olcsó a nyugdíj előtakarékosság!

Mizsei Zoltán, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Család-barátban.

Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?
Elavult a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer?

Takács László, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

50 évet kellene dolgoznunk a jó nyugdíjhoz.
50 évet kellene dolgoznunk a jó nyugdíjhoz.

Sipos Csaba, nyugdíjmegtakarítási szakértő a Mokkában.

Kérdésed van?

Összeírtam a leggyakrabban felmerülő gondolatokat, és meg is válaszoltam őket.

Hogyan lehet díjmentes a kalkuláció?

Az információ nagy kincs, de mi abban hiszünk, hogy mindenkinek joga van ingyen megismerni a lehetőségeit. Ha pedig úgy döntesz, elkötelezed magad egy megtakarítás mellett, és szerződést kötsz, akkor az adott pénzintézet sikerdíjban részesít minket a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott mértékben. Mivel a legtöbb nagy biztosítót ajánlhatjuk, és mind közel azonos mértékben honorál minket, nem vagyunk rákényszerítve semmiféle részrehajlásra. A rajtunk keresztül megkötött megtakarítások így nem kerülnek többe, mintha a pénzintézetnél kötnéd meg őket.

Miért kell megadnom a számomat?

Azért kérjük el a telefonszámod, mert mindenképp pontosításra van szükség ahhoz, hogy az igényeidhez leginkább passzoló ajánlatokat tudjuk neked bemutatni. Személyes adataidat bizalmasan kezeljük, és nem kell tartanod attól, hogy rossz kezekbe kerülnének vagy visszaélnének vele.

Miért éri meg pont itt kalkulációt kérni?

Olyan nyugdíj előtakarékosságot keresel, amivel valóban jól járhatsz. Nem szeretnél találkozni 5-10 nyomulós ügynökkel és a biztosítókat sem szeretnéd körbejárni emiatt. Nem tudsz és nem is szeretnél 3 hetet arra szánni, hogy ezzel foglalkozz. Rövid, érthető, független és mindenre kiterjedő tájékozatásra és egy alapos megtakarítási kalkulációra van szükséged, nyomulás nélkül. Mi ebben tudunk neked segíteni.